Preşedinţii americani recunosc realitatea extratereştrilor! Filmul „E.T.” (adică „Extraterestrul”) al lui Spielberg se bazează pe un caz real!


Extraterestrul 3Câţiva preşedinţi ai Statelor Unite au făcut declaraţii categorice în privinţa subiectului OZN-ului şi extratereştrilor, cele mai notabile fiind comentariile lui Jimmy Carter şi ale lui Ronald Reagan. În timpul campaniei sale electorale, în 1976, Carter admitea că văzuse un OZN, în 1969, pe vreme când era guvernator în Georgia. „Dacă voi ajunge preşedinte, voi face astfel încât fiecare informaţie din această ţară, referitoare la fenomenul OZN, să devină accesibilă publicului şi oamenilor de ştiinţă.” Carter, licenţiat în fizică nucleară, a întâmpinat opoziţie în încercările sale de a redeschide cercetările şi este foarte probabil ca şi el să se fi răzgândit după citirea raportului informativ asupra subiectului.

Dacă extratereştrii vizitează pământul, se întreabă mulţi, de ce nu aterizează pe peluza din faţa Casei Albe şi nu iau legătura direct cu preşedintele? Nu au aterizat desigur, pe peluza Casei Albe, dar există semne că anumiţi preşedinţi au realizat acest contact. Un ziarist pe nume Miller pretinde că l-a întrebat odată pe preşedintele Reagan dacă crede în OZN-uri: „Când i-am pus întrebarea, o expresie de groază i s-a aşternut pe faţă. Îşi dăduse brusc seama ce spunea – implicaţiile acestor afirmaţii, şi faptul că vorbea cu un reporter. Şi-a revenit repede şi mi-a spus: Să spunem că în materie de OZN-uri sunt pur şi simplu neştiutor…”

În timpul proiecţiei filmului „E.T.” (adică „Extraterestrul”) la Casa Albă, în vara anului 1982, se spune că preşedintele Nixon i-ar fi şoptit producătorului Steven Spielberg: „În această încăpere sunt probabil doar şase persoane care ştiu cât este de adevărat.” În plus, Reagan a afirmat public, în cel puţin trei rânduri, că o ameninţare din Univers ar avea un efect unificator asupra naţiunilor lumii. A spus că a ridicat această problemă în discuţiile sale atât cu preşedintele Gorbaciov cât şi cu fostul ministru de externe al URSS, Eduard Şevarnadze. După Fred Bames, redactor şef la New Republic, în timpul unui prânz oficial la Casa Albă, în septembrie 1987, Reagan s-a întrebat cu glas tare ce s-ar întâmpla dacă lumea ar fi confruntată cu o „ameninţare extraterestră”. „Nu credeţi că Statele Unite şi Uniunea Sovietică s-ar alia?” a întrebat el. Shevardnadze a răspuns afirmativ, categoric. „Şi n-ar fi nevoie să se întrunească pentru acest lucru miniştrii apărării”, adăugă el.


Lasă un comentariu