EXCLUSIV! O creatură misterioasă, îmbrăcată ca un călugăr, şi ieşind dintr-o farfurie zburătoare, s-a adresat unor copii francezi într-o limbă necunoscută

  •  
  •  
  •  
  •  

Una dintre cele mai bizare întâlniri de gradul 3 cu extratereştrii a avut loc în anul 1954 în orăşelul francez Pournoy-La-Chetive. Acolo, trei copii au pretins că au observat seara o maşină zburătoare ciudată care a coborât din cer, din ea ieşind o creatură care a vorbit cu ei. Întreaga poveste poate fi citită într-un cotidian local francez (imaginea articolului din ziarul francez am anexat-o la finalul acestei postări).

Copiii respectivi au fost Gilbert Calba, în vârstă de 11 ani, Daniel Hirsch, în vârstă de 9 ani, și fratele său Jean-Pierre, în vârstă de 5 ani. Cei 3 copii se întorceau vineri seara de la o petrecere. Era în jurul orei 19:30, iar noaptea începu să cuprindă întreaga zonă. Copiii trecură lângă cimitir când, deodată, ei asistară la un fenomen extrem de bizar. Ei văzură pe cer ceva luminos, ca o farfurie zburătoare, care ateriză cu puţin înaintea lor. Aparatul avea dungi negre, galbene și albe.

Copiii înlemniră… nu ştiau ce să facă. Au aşteptat 1 minut sau 2 şi o creatură umană a ieşit din farfurie. Ea avea un fel de lampă luminoasă într-o mână, lampă care emitea raze, iar, în cealaltă mână, ţinea un obiect luminos în formă de cruce. Creatura umană avea ochi mari, o față păroasă şi era foarte scund, nu mai mult de 1,20 de metri. El purta o robă neagră, asemenea unui călugăr.

Iată ce au povestit copiii: „Se uita la noi în ochi. Ne era frică, dar nu puteam să ne mișcăm. A spus ceva într-o limbă pe care noi nu am înțeles-o. Când și-a stins lampa, am fugit. După aceea, am văzut ceva în cer, care a dispărut foarte repede. Vă jurăm că asta am văzut”.

Un alt locuitor al orașului Pournoy, Robert Maguin, un adolescent în vârstă de 15 ani, a văzut, de asemenea, o mașină zburătoare misterioasă pe cer, în aceeaşi zi.

Oare să fi minţit cu toţii!?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner