Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Dacă există fantome, ele vor fi filmate cu ajutorul unei camere video speciale

308

casa-bantuitaVânătorul britanic de fantome Paul Rowland susţine că a inventat o cameră revoluţionară de filmat care poate suprinde fantomele. Cu ajutorul luminii ultraviolete şi în infraroşu ea reuşeşte să capteze imagini pe care alte camere le ratează. Rowland, care ar fi reuşit deja să filmeze stafia unui copil, este un fost inginer în vârstă de 49 de ani, care a devenit interesat de fantome după ce s-a uitat la emisiuni TV precum “Most Haunted”.

Potrivit lui Rowland, el se afla într-o casă despre care nu ştia că este bântuită atunci când a reuşit să suprindă cu camera sa fantoma unui copil. “Se poate vedea o siluetă care aminteşte de cea a unui copil şi ceva care arata ca o mână care se întinde către mine“, a declarat el pentru “The Sun”. Britanicul a povestit că obişnuia să se uite la documentare cu vânători de fantome şi era nemulţumit că aceştia nu foloseau aparatura pe care el ar fi considerat-o cea potrivită.

“Dar atunci când m-am documentat, am descoperit că aceste tehnologii pur şi simplu nu există – astfel încât m-am apucat să le inventez”, a continuat el. “Echipamentul pe care l-am construit este anume făcut în scopul investigaţiilor paranormale, spre deosebire de tehnologia “de împrumut” folosită de alţii. După părerea mea, pentru descoperirea unor noi dovezi, este nevoie de o nouă tehnologie”, a subliniat Rowland.

Vorbind despre aparatul inventat de el, britanicul a declarat că “este ca şi când ar simţi energia adunată într-o cameră şi ar inregistra-o”. Potrivit fostului inginer, camera sa este dotată şi cu un microfon extrem de sensibil. “Cu tot respectul pentru cei cu capacităţi de medium, nimeni altcineva nu poate auzi ce se întâmplă. Dar eu cred că aparatele mele pot să le permită oamenilor să poarte conversaţii cu cei decedaţi”, a declarat Rowland.

Orgoni Crystal