Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Dezvăluirile mediumului Adrian: „cercurile geometrice din lanurile cu cereale” sunt mesaje speciale către omenire ale extratereştrilor din galaxia Andromeda! Ei vor să ne scape de Oculta Mondială!

  •  
  •  
  •  
  •  

cercuri andromedani„Cercurile din lanurile cu cereale” sunt formațiuni geometrice ce sunt găsite în diferite culturi (grâu, orz, rapiţă, secară, porumb etc.) în mai multe ţări din lume, dar în special în Anglia.

Au existat multe controverse cu privire la originile acestor cercuri, dar un om dotat cu „puteri paranormale” (medium – aşa cum pretinde el), pe nume Adrian, susţine că ştie misterul lor. Adrian mărturisește că rasele extraterestre din galaxia Andromeda sunt responsabile pentru aceste cercuri, care vor astfel să-şi facă simţită prezenţa pe Pământ. Mesajele extraterestre către umanitate ar fi fost inspirate din geometria fractală.

Andromedanii – spune Adrian – sunt fiinţe pline de pace și înțelepciune, care sunt preocupate de prăbușirea conștiinței sociale, culturale și de civilizație de pe Pământ. Iar această decădere se întâmplă din cauza elitelor de pe Pământ din complexul politico-militar-industrial, care vor să instituie „noua ordine mondială”.

Andromedanii au fost descrişi ca fiind foarte frumoşi; ei sunt atât de evoluaţi din punct de vedere spiritual, încât nu mai necesită un corp fizic. Andromedanii sunt aproape ființe de energie luminoasă, foarte înalţi (8-10 metri înălţime), în vechile mitologii fiind numiţi ca „zei cu aripi”.

Adrian susţine că a fost contactat de unul din aceşti andromedani, de acolo el având toate aceste informaţii. „Ei au avut grijă de umanitate, pentru că ne consideră ca frații și surorile lor. Ei cred că noi toți am venit din aceeași sursă și că toţi am fost creaţi în lumină. Există o legătură comună între noi.”

Cunoscută încă din anul 905, galaxia Andromeda este cea mai apropiată galaxie masivă faţă de noi (ce ne aflăm în galaxia Calea Lactee). Conform aceluiaşi Adrian, navele spațiale din galaxia Andromeda au capacitatea de a merge în „hiper-lumină”, astfel încât, în doar o clipă ele pot trece dintr-un sistem solar în altul.

Adrian spune că andromedanii, ca specie extraterestră „iluminată”, nu au voie şi nu pot interveni în afacerile interne ale omenirii. Cu toate acestea, ei încearcă să inspire umanitatea, prin tot felul de comunicări, într-un mod care va facilita evitarea distrugerii omenirii de către actuala elită care conduce Pământul. Mesajele andromedanilor nu puteau ajunge în mass-media actuală (ce este şi ea controlată de către aceleaşi elite), aşa că au încercat să transmite aceste mesaje în cercurile cu lanuri de cereale, mesaje ce pot fi citite doar de către ființele umane cu stări elevate de conștiință.

Până în prezent, mii de cercuri în lanurile de cereale (cu forme foarte bizare) au apărut peste tot în întreaga lume, de la locatii disparate, cum ar fi fosta Uniune Sovietică, Marea Britanie și Japonia, precum și în SUA și Canada. Fenomenul cercurilor în lanurile fenomen a devenit, pentru prima dată, ştire de senzaţie în august 1980. Atunci, un turist ce se plimba pe lângă Valea Pewsey din sudul Angliei a văzut, învârtindu-se cu o inexplicabilă precizie într-un lan de porumb apropiat, trei cercuri ciudat de perfecte. Articolul despre acestea din ziarul Wiltshire Times a atras atenţia specialiştilor locali în ozeneologie. De atunci, în lume au apărut sute, dacă nu mii de cercuri sau alte forme în lanurile cu cereale.

Dar se pare că fenomenul nu-şi are are originea din anii 80, ci el e mult mai vechi, de peste 3 secole.Astfel, el îşi are originea într-un pamflet de ştiri din 1678 intitulat “Diavolul cosaş”, apărut în Hertfordshire (Anglia). În acest pamflet se spune povestea unui fermier ce a refuzat să plătească un lucrător pentru a-i cosi câmpul, jurând că mai degrabă ar permite diavolului s-o facă. În dimineaţa următoare, pe câmpul său el şi-a găsit recolta sa tăiată într-un model ciudat. Eu ce să înţeleg de aici: cercurile din lanurile cu cereale sunt opera diavolului?? (Citiţi mai multe în acest articol: Cercurile ciudate din lanurile cu cereale sunt vechi din 1678 şi reprezintă opera diavolului).

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu