Haideţi să dezlegăm o enigmă: de unde vin OZN-urile? Din alte sisteme solare, din alte dimensiuni sau din viitor?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale fenomenului OZN se concentrează pe originea acestora. Dacă OZN-urile sunt nave din spațiul exterior, de unde provin și cum au ajuns ele aici? Dacă vin din stele îndepărtate, care sunt acestea? Provin ele din constelația Orionului, sau se află mult mai aproape de Terra? S-ar putea ca extratereștrii să fie de fapt vizitatori din viitor? Sau pasagerii OZN-urilor trăiesc poate într-o lume paralelă şi folosesc porți inter-dimensionale ascunse pentru a ajunge în lumea noastră? În acest articol vom încerca să evaluăm toate posibilităţile.

1) Extratereştri avansaţi din alte sisteme solare sau galaxii

Sunt foarte mulţi care susţin că OZN-urile nu pot nave venite din alte sisteme solare sau galaxii, din cauza unor dificultăți imense în călătoriile interstelare (distanţe foarte mari care separă stelele).

Dar, dacă ne gândim că unele civilizaţii extraterestre sunt cu milioane de ani înaintea noastră, ele pot fi foarte avansate tehnologic, şi astfel să fi găsit soluţia pentru a parcurge distanţele enorme între stele. Capacitatea tehnologică a unei civilizații extraterestre atât de avansate depășește cel mai probabil înțelegerea noastră științifică actuală.

De asemenea, e posibil ca acei extratereştri avansaţi să nu folosească sistemele clasice de deplasare în spaţiul cosmic, ci o tehnologie cu totul nouă, ca de exemplu cea de „îndoire a timpului şi spaţiului”. Gândiţi-vă la o foaie de hârtie: sus desenăm punctul A, iar jos punctul B. Ştim că cea mai scurtă distanţă dintre A şi B este linia dreaptă; dar ce s-ar întâmpla dacă am îndoi foaia la mijloc? Atunci, spaţiul (foaia) s-ar îndoi şi distanţa dintre A şi B s-ar parcurge foarte rapid, trecând prin spatele foii.

O altă posibilitate de transport cosmic ar fi aceea a folosirii găurilor de vierme. Găurile de vierme sunt tuneluri hiperspațiale care conectează fie regiuni îndepărtate din Universul nostru, fie două universuri diferite. Găurile de vierme acționează de asemenea ca tuneluri care leagă diferite dimensiuni. Găurile de vierme traversabile, descrise aici, nu trebuie confundate cu „podurile Einstein-Rosen”, care nu pot fi traversate, pentru că sunt formate din materie stelară prăbușită.

2) Fiinţe venite din lumi paralele, prin intermediul „porţilor stelare”

Credința că există mai multe lumi dincolo de a noastră nu este o idee nouă. Filozoful și teologul Sf. Albertus Magnus (1206-1280) a scris cândva: „Există mai multe lumi sau există o singură lume? Aceasta este una dintre cele mai nobile și înălţătoare întrebări din studiul Naturii”.

În vremurile moderne, fizicianul Hugh Everett a fost cel care a avansat teoria mai multor lumi în 1957. Everett a sugerat că numeroase universuri înconjoară universul nostru. Teoria sa nu a câștigat prea mult sprijin în rândul altor oameni de știință. Deși un număr infinit de universuri nu a putut fi exclus, se crede că această comunicare între diferite realități este imposibilă. Existența lumilor paralele nu a putut fi dovedită.

Poate că Everett nu a greșit atât de mult în presupunerile sale. Poate este posibil să comunicăm cu entități care trăiesc în realități alternative. În conformitate cu Dr. David Deutsch, noi nu trăim într-un singur univers, ci mai degrabă într-un vast și bogat multivers.

3) Vizitatori din viitor

De îndată ce o navă spațială depășește viteza luminii, ea se mișcă înapoi în timp. S-ar putea să pară ciudat cum un vehicul care merge mai repede decât 300.000 km / secundă poate călători înapoi în timp, dar este perfect logic. O creștere a vitezei încetinește timpul. Când o navă spațială se apropie de c, viteza luminii, timpul încetinește până la momentul c, când se oprește. Este evident că o navă spațială nu poate merge mai repede dacă timpul s-a oprit deja. Cu toate acestea, atunci când vehiculul traversează bariera vitezei luminii, nava spațială intră pe tărâmurile timpului negativ și se regăsește călătorind înapoi în timp.

Unii ufologi au sugerat că obiectele zburătoare neidentificate ar putea fi de fapt nave venite din viitor. Dar, e greu de crezut că ele ar putea fi de origine umană. OZN-urile prezintă puține semne ale dorinței de a comunica cu rasa umană. Însă, în cazul acestei teorii, comunicarea cu oamenii din ziua de astăzi nu este permisă, deoarece ar interfera cu cronologia noastră.

Precum vedeţi, există mai multe posibilităţi pentru a explica originea OZN-urilor…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO