Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Internetul întunecat” deţine fotografii uluitoare ale unui extraterestru capturat în Elveţia, în 1992

1386

blankV-aţi săturat să vedeţi acelaşi film arhicunoscut care se presupune că a fost luat dintr-o autopsie extraterestră după incidentul de la Roswell din 1947, şi despre care s-a spus de atâtea ori că ar fi un fals? Este timpul să vizitaţi “Dark Internet” (“Internetul întunecat”), unde un videoclip prezintă cadavrul unui presupus extraterestru, în Elveția anului 1992.

Videoclipul a fost încărcat pe 6 noiembrie 2017 pe canalul YouTube UFO Today. În descrierea videoclipului putem citi următoarele: “Am găsit această înregistrare pe un server de pe “Internetul întunecat”. Acesta conținea un fișier video fără alte referințe decât “EBE 1992, Eiger”. Videoclipul pare să fi fost făcut de pe fotografii. Pozele par să descrie descoperirea unei vieți extraterestre într-un mediu foarte rece (Eiger, Elveția). Se pare că cineva a făcut acest film sub presiunea timpului și în circumstanțe clandestine. Ar putea fi o descoperire majoră care nu a fost făcută publică?”

EBE este prescurtarea de la “Entitatea Biologică Extraterestră “și este, de asemenea, numele celui de-al 17-lea episod din primul sezon al serialului “Dosarele X”. “Eiger” se referă cel mai probabil la muntele Eiger din Munţii Alpi. Fața de nord a muntelui este una dintre cele mai fotografiate atracții ale Alpilor elvețieni și una dintre cele mai provocatoare pentru alpiniști. Nu există relatări despre prezenţa unor OZN-uri în această zonă. Totuşi, “1992” a fost un an mare pentru Eiger – Catherine Destivelle, care a devenit prima femeie care a ajuns pe vârf în 17 ore pe timp de iarnă! Însă, acest eveniment pare că nu are legătură cu videoclipul de faţă.

În videoclip observăm ceea ce pare a fi capul unui extraterestru; mai mulţi oameni se află într-un mediu rece, înconjurând o ființă mică, goală, cu brațe lungi şi subțiri, cu un cap mare și ochi ciudaţi – aspect caracteristic al unui extraterestru gri. La minutul 0:36 al videoclipului putem vedea mâna fiinţei misterioase, ce pare că are doar 3 degete. Calitatea nu este nemaipomenită, dar totuşi vizibilă. Cu toate acestea, nu se poate face nimic în legătură cu identificarea locației, cine sunt acei oameni, ce organizație s-ar ocupa cu aşa ceva și dacă este într-adevăr vorba de anul 1992.

blank

blank

blank

Orgoni Crystal