EXCLUSIV! Entităţile-umbră şi alte simţiri paranormale extraordinare ale unei cititoare a site-ului „Secretele lui Lovendal”


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Am primit un mesaj de la o cititoare a site-ului care îmi vorbeşte despre „entităţile de tip umbră” de care a avut ea parte. Aşa cum am relatat într-un articol cuprinzător din septembrie 2019 – O mare enigmă: cine sunt „entităţile-umbră”, ce apar ca o masă amorfă neagră? – aceste entităţi apar la periferia vederii noastre, nu au caracteristici clare, de parcă ar fi văzuţi ca prin ceaţă, având totodată şi vagi forme umanoide. Dacă acestea apar la mai mulţi martori, asta înseamnă că ele există, chiar dacă din punct de vedere ştiinţific nu sunt deloc recunoscute.

Iată mesajul primit de la cititoarea mea (care a dorit să fie anonimă, de teama de a nu fi ridiculizată de cei din jur). Am făcut o adaptare şi o selecţie a mesajului, pentru a fi mai clar de citit:

* Nu ştiam cui să-i scriu, fără să mă creadă nebună. Nu sunt nebună, nu mă droghez şi nici nu beau alcool.

* Acum două sâmbete am văzut cu coada ochiului o umbră fugind pe scări si ieşind pe uşă afară; am zis că poate mi s-a părut.

* Acum 2 ani, stăteam la bloc şi mă simţeam sufocată si urmărită. Soțului meu i se părea că vedea umbre noaptea şi visa urât. Văzusem si atunci cu coada ochiului o umbră neagră.

Tot ce v-am citit mai sus intră în categoria „entităţilor de tip umbră”. Dar, se pare că cititoarea mea este dotată cu alte simţuri „paranormale”, aşa cum se poate citi mai jos:

– Simţirea morţii de la distanţă cu ajutorul mirosului: „Câteodată simt miros de mort îmbălsămat şi mă gândesc că poate cineva va muri. Într-un an, în data de 24 decembrie, am simţit miros de mort carbonizat şi a doua zi străbunica mea a fost găsită carbonizată, având casa arsă. Stătea pe un deal şi n-a văzut nimeni focul”.

– Premoniţii: „Aveam o mătuşă care nu mai putea face copii. Într-o zi, am visat că era însărcinată în 2 luni (avea 36 de ani). Când i-am spus, nu m-a crezut, dar după ce s-a dus la control, avea 2 luni de sarcină”.

– Vise şi simţiri ciudate: Acum 15 ani, când a murit bunica mea de cancer, după ce a fost îngropată, am visat-o cu jumătate de faţă în putrefacție şi plină de viermi, şi cu o voce înfricoșătoare îmi spunea că vine după mine. Odată, când făceam curat în baie, fiind singură şi cu muzica ambiantă, am încremenit de groază simţind o mână pe umărul drept.”

Pentru mine, e clar; aşa cum am spus mai sus, cititoarea mea e dotată cu simţiri „paranormale”, adică simte şi lumea dincolo de lumea noastră. Că o fi vorba de o lume paralelă sau altceva, rămâne de discutat…