Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibilul vis profetic al unui episcop care a declanşat un eveniment de proporţii mondiale!

204

asasinarea lui Franz Ferdinand de HabsburgCu câteva ore înaintea atentatului de la Sarajevo (iunie 1914), care a declanşat primul război mondial, episcopul Joseph Lanyi, fost preceptor al arhiducelui Franz Ferdinand de Habsburg, a avut un coşmar îngrozitor.

Conform propriei sale relatări, în dimineaţa zilei de 28 iunie 1914, „visam că mă dusesem în biroul meu pentru a citi corespondenţa de dimineaţă. Deasupra vrafului de scrisori, era una cu margini şi timbru negre, care avea blazonul arhiducelui, al cărui scris l-am recunoscut. În partea de sus a scrisorii, am văzut, pe un fond albastru asemănător cu al cărţilor poştale ilustrate, imaginea unei străzi şi a unei străduţe adiacente. Alteţele lor se aflau într-un automobil, iar în faţa lor se afla un general. Un ofiţer stătea lângă şofer, iar ambele laturi ale străzii gemeau de lume. Doi tineri au ieşit din mulţime şi au deschis foc asupra Alteţelor lor”.

Textul scrisorii era următorul: „Excelenţă şi dragul meu doctor Lanyi, trebuie să vă informez că soţia mea şi cu mine am fost victimele unui asasinat politic. Ne încredinţăm rugăciunilor dumneavoastră. Salutări cordiale din partea arhiducelui dumneavoastră Franz, Sarajevo, 28 iunie, ora 3.15 dimineaţa”.

„Tremurând şi cu lacrimi în ochi, am sărit din pat şi m-am uitat la ceas, care arăta ora 3.15. M-am aşezat la birou pentru a relata în scris ceea ce am citit şi am văzut în vis. În timp ce făceam acest lucru, am reprodus anumite forme ale grafiei arhiducelui. La ora 5.45, servitorul meu a intrat şi m-a văzut stând pe scaun, foarte palid, rugându-mă. M-a întrebat dacă mă simt rău, iar eu i-am spus: «Cheam-o pe mama şi pe invitatul nostru. Voi ţine o misă pentru Alteţele lor, pentru că am avut un vis îngrozitor». Mama mea şi invitatul nostru au sosit la 6.45. În prezenţa acestui invitat şi a servitorului nostru, i-am povestit mamei mele visul pe care l-am avut. M-am dus apoi la capela noastră. Mi-am petrecut toată dimineaţa plin de îngrijorare şi temeri. La ora 15.30, o telegramă ne-a adus vestea asasinatului.

Acest vis al episcopului, neputincios din cauza nesiguranţei şi a depărtării foarte mari de Sarajevo, reproduce cu suficiente detalii împrejurările faimosului magnicid, cu excepţia câtorva amănunte care se explică prin ele însele: doar un singur terorist a tras asupra arhiducilor, iar când a facut-o, ofiţerul nu stătea lângă şofer, ci de veghe pe scara automobilului, pentru că nu cu mult înainte avusese loc alt atentat cu bombă, probabil comis de un al doilea tânăr. În sfârşit, un amănunt important care a trecut neobservat de comentatorii acestui caz: episcopul a primit anunţul telegrafic la ora 3.30 după-amiază, adică exact la 12 ore după vis, ceea ce confirmă simbolismul său predictiv.

Orgoni Crystal