În Siberia o beznă misterioasă apăru în mijlocul zilei! Autorităţile ascund motivul ei…

218

Scriam recent – O, Dumnezeule! În Kazahstan, în mijlocul zilei, o vijelie incredibilă întunecă totul în mai puţin de 1 minut… – despre cum în Kazahstan, în iulie 2017, efectiv totul se întunecă în mai puţin de 1 minut, odată cu apropierea unei vijelii. Dar măcar această întunecime are o cauză (o vijelie); dar totul se poate întuneca şi fără o cauză, aşa cum putem citi într-un articol de pe digi24.ro. Citez din articol:

Pe 21 iulie 2018, în Siberia, în nordul Yakuţiei, s-a făcut dintr-odată noapte, beznă care a durat 3 ore. O nuanță gălbuie, ca a unui nor de nisip, dilua bezna. Cum era de așteptat, s-a declanșat panica. Speriați, oamenii au început să își închipuie tot soiul de scenarii. Unii credeau că flăcările unor incendii de proporții se apropiau de localitățile lor, în timp ce alții vorbeau despre o invazie extraterestră. Nu a fost lăsată deoparte nici ipoteza unor experimente militare.

Cum era de așteptat, s-a declanșat panica. Speriați, oamenii au început să își închipuie tot soiul de scenarii. Unii credeau că flăcările unor incendii de proporții se apropiau de localitățile lor, în timp ce alții vorbeau despre o invazie extraterestră. Nu a fost lăsată deoparte nici ipoteza unor experimente militare. Alți oameni fugeau pe ulițe și strigau din toți rărunchii că Soarele a dispărut… O altă beznă, însă, rămâne în continuare: cea din comunicarea autorităților locale, care nici până astăzi nu au oferit o explicație pentru ce s-a întâmplat.

Dar oare ce s-a întâmplat cu adevărat?