Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pădurea Baciu de lângă Cluj conţine un câmp energetic ce a fost creat acum 55.000 de ani de către fiinţe din altă lume?


Pădurea Hoia-Baciu din România este un loc fascinant. Odată ce treceți de granițele ei, vă aflați într-o lume de magie care vă poate captiva cu adevărat mintea. Deși se află la câțiva kilometri distanță de municipiul Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei, ea are încă un spirit sălbatic, care ne reamintește importanța pe care natura o are în viața noastră.

Localnicii din apropiere cunosc energiile ciudate din interiorul pădurii. Fenomenele care s-au manifestat acolo, dincolo de puterea lor de înțelegere, i-au determinat să nu-şi pună întrebări nesăbuite. Din cauza fricii, pădurea a rămas, pentru o perioadă lungă de timp, învăluită în mister. Locul în sine este o sursă mitică de legende.

O mulţime de rapoarte au vorbit despre observații ale unor fantome, despre apariții inexplicabile, despre prezenţa unor îngeri păzitori și a unor chipuri care apar în fotografii şi care nu erau vizibile cu ochiul liber. Puteți vedea colajul de cele 3 fotografii de la începutul articolului, în care se pot observa nişte spectre ciudate de lumină.

În pădure există o zonă magnetică de 300 de metri lățime și se știe că dispozitivele electronice funcționează defectuos atunci când sunt introduse în zonă. Testele cu dispozitive de măsurare au arătat interferențe electromagnetice, anomalii magnetice, emisii infraroșii și radioactive, toate într-un intervalul anormal, care au dus la presupunerea că pădurea este o poartă către o altă dimensiune.

Conform anchetatorilor din domeniul paranormalului, acest câmp energetic a fost creat în urmă cu 55.000 de ani de ființe dintr-o altă lume, pentru a le permite nu numai să călătorească prin teleportare dintr-o altă dimensiune pe planeta noastră, ci și să călătorească în orice loc de pe Terra oricând şi-ar dori.

Mai multe puteţi citi în articolul meu din 2014: Enigmele României în atenţia întregii lumi! Pădurea Hoia Baciu, locul cel mai bântuit de pe glob, “Triunghiul Bermudelor” al Transilvaniei!


Lasă un comentariu