Home Paranormal-Spiritualitate Evenimentele paranormale de la Blue Bell Hill arată că noi, după moarte,...
Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Evenimentele paranormale de la Blue Bell Hill arată că noi, după moarte, continuăm să trăim într-o lume paralelă?

1504

blank
Foto: nicepik.com (Commons Creative – free)

Blue Bell Hill din Kent, Marea Britanie, are reputația de a fi unul dintre cele mai bântuite locuri din lume. Iar dacă sunteți interesaţi de fenomenele paranormale, Blue Bell Hill este un loc ideal pentru a investiga. Au fost raportate observații ciudate în vecinătatea Blue Bell Hill; astfel, martorii îngroziți au spus că au văzut oameni dispărând pur şi simplu în neant!

În prezent, există mai mult de 50 de observații supranaturale în zonă, care par a fi conectate la o poveste reală tragică. Din cauza unei serii de evenimente supranaturale inexplicabile, drumul prin Blue Bell Hill a fost catalogat ca fiind unul înfricoșător. Localnicii spun că drumul este bântuit și mulți șoferi susțin că au văzut o mireasă tânără așteptând pe marginea drumului, dar nimeni nu știe de unde a venit sau cine este. Acest lucru a dus la speculații că tânăra ar fi fantoma lui Suzanne Browne, în vârstă de 22 de ani.

Suzanne a murit, împreună cu alte două femei, într-un tragic accident de mașină, în timp ce se afla în drum spre nunta ei, pe 19 noiembrie 1965. Suzanne, care avea un viitor luminos și fericit înaintea ei, trebuia să se căsătorească cu tehnicianul Forţelor Aeriene Britanice, Brian Wetton. Din păcate, ea a pierdut controlul asupra mașinii și și-a încheiat socotelile cu viaţa.

La scurt timp după accident, oamenii au început să raporteze prezenţa unei femei palide, cu aspect fantomatic, care stă lângă drum. În 1971, James Skene se îndrepta acasă de la serviciu, când o fată de aproximativ 20 de ani a apărut brusc în fața mașinii sale. A oprit, dar, după ce a ieşit din maşină, fata a dispărut ca din senin.

Una dintre cele mai terifiante povestiri îl are drept protagonist pe un bărbat de 56 de ani, care a observat o figură fantomatică de-a lungul drumului. Tânăra a alergat în fața mașinii sale, iar bărbatul s-a temut că a omorât-o. Îngrozit, a coborât din mașină și s-a grăbit să o ajute. A îngenuncheat și s-a uitat sub mașină, dar nu era niciun trup acolo.

Acest eveniment nu a fost unul izolat. De-a lungul anilor, un număr uriaș de șoferi au fost martorii unei femei care ieșea în fața mașinilor lor târziu noaptea, dar care dispărea. Ulterior, nu au fost găsite dovezi ale vreunei coliziuni și nici vreo victimă.

Un incident curios a fost raportat încă din 1934, cu mult înainte ca Suzanne Browne să moară în accidentul auto. Într-o seară de toamnă, o tânără pe nume Renee se ducea acasă pe bicicletă. Deodată, ea a fost învăluită de o ceață întunecată și ceva greu a lovit-o. Ea a căzut la pământ, dar n-a văzut niciun obiect vizibil pe drum, de care să se lovească.

Localnicii spun că a existat cândva o femeie bătrână, care locuia singură în pădurea de lângă Blue Bell Hill. Fantoma ei a fost uneori văzută de martori îngroziți; se spune că bătrâna i-ar blestema pe oricine îi invadează tărâmul.

Dacă realitatea noastră este înconjurată de o serie de lumi paralele invizibile, nu este posibil ca o persoană să intre într-unul din aceste tărâmuri necunoscute pur și simplu din greșeală? Poate că moartea este doar o iluzie și noi continuăm să trăim într-o lume paralelă…

Orgoni Crystal

 

Pentru a putea citi articolul, va rugam dezactivati adblocker-ul pentru acest site! Va multumim!