„Homo sapiens este creația astronauților antici, în urmă cu mai bine de 780.000 de ani” – crede o cercetătoare într-o carte din 2018


Primii oameni au apărut pe Pământ în urmă cu aproximativ 4 milioane de ani, dar noi descoperiri din studiul evoluției umane au dezvăluit dovezi convingătoare că un mic grup dintre acești hominizi au fost modificați genetic de către vizitatorii extratereștri antici pentru a crea primul Homo sapiens. Cercetătoarea și autoarea Daniella Fenton a studiat cu atenție originile timpurii ale umanității și accelerarea bruscă a dezvoltării creierului cu aproape 800.000 de ani în urmă, iar această cercetare a condus la o revelație majoră.

„Homo sapiens este creația astronauților antici care au traversat o gaură de vierme din clusterul de stele Pleiade în urmă cu mai bine de 780.000 de ani”, crede autoarea. Cercetătoarea australiană a descoperit numeroase modificări genetice care marchează oamenii ca fiind anormali în comparație cu speciile moderne de primate, unele atât de extreme încât sunt mai bine explicate prin inginerie genetică avansată. În cartea sa, intitulată „Human Hybrids: Scientific Evidence for Our 800.000-Year-Year-Old Alien Legacy”, („Hibrizii umani: evidenţa ştiinţifică pentru moştenirea noastră extraterestră de 800.000 de ani vechime”), Daniella Fenton evidențiază o serie de modificări profunde ale genelor asociate cu dimensiunea creierului, structurile neuronale și procesarea informațiilor.

Aceste modificări includ gene care au apărut brusc, formate din așa-numitul „ADN nedorit” și fragmente de gene care au fost tăiate, copiate și reintroduse. Fenton indică fuziunea misterioasă a cromozomului 2 în același timp cu aceste alte modificări, acum aproximativ 780.000 de ani, ca o dovadă suplimentară a experimentelor extraterestre. Această fuziune se găsește la toate tipurile umane cu creier mare, inclusiv la neanderthalieni și la denisoveni, dar nu şi la alte specii de primate. În schimb, toți umanoizii după 780.000 de ani au prezentat „mutația”. Astfel, cromozomul 2 a devenit o trăsătură permanentă și dominantă. Acest lucru nu se potrivește cu mutațiile naturale cunoscute în genomul uman. Fenton explică: „Cineva a creat o întreagă generație de perechi de reproducere care au purtat fuziunea cromozomului 2. Schimbarea cromozomilor este de așa natură încât ar afecta dezvoltarea creierului, sistemul imunitar și procesele reproductive”.

Oamenii au, de asemenea, modificări unice la gena FOXP2, care au schimbat conectivitatea sinaptică și ne-au îmbunătățit capacitatea de a transforma noile experiențe în proceduri de rutină, ceea ce a avut o influență majoră asupra capacității noastre de a produce un discurs semnificativ. Fenton subliniază că această schimbare nu se vede la alte primate și se pare că creatorii noștri și-au dorit să ne putem forma rapid noi comportamente obișnuite în utilizarea unui anumit limbaj.

„Nu doar schimbările genetice de acum 780.000 de ani ne spun că Homo sapiens este o specie creată de ființe extraterestre, dar am identificat și materialul fizic lăsat în urmă de aceste stele, material datat în același moment specific în timp”. În plus, cercetătoarea oferă o explicație detaliată a motivului pentru care acești vizitatori au ajuns blocați aici și a motivațiilor care i-au determinat să modifice hominizii timpurii.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock