Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un fost militar american susţine că extratereştrii, îmbrăcaţi în haine umane şi ochelari de soare, vizitează des cazinourile din Las Vegas!


extraterestri in Las VegasTimp de secole, oamenii au susținut posibilitatea existenței extratereştrilor. Au fost raportate mai multe incidente de către oameni care pretind că au văzut ființe extraterestre pe Pământ. Acum un fost militar al Forţelor Aeriene Americane pretinde că a văzut extratereștri, sub formă umană, care frecventează cazinourile din Las Vegas, scrie site-ul International Business Times.

Fostul militar, acum autor de cărţi, susține că extratereștrii cu haine umane, frecventează des barurile din Las Vegas. Charles Hall, aşa cum se numeşte fostul militar, autorul seriei de cărți „Ospitalitate milenară, susține armata americană a reușit să stabilească un contact cu speciile de extratereștri numiţi „Înalţii Albi”. Charles Hall crede, de asemenea, forțele militare lucrează alături de aceste ființe extraterestre încă din anii 50. Totodată, armata americană a primit tehnologii avansate de la aceşti extratereştri, însă ei au fost ascunşi publicului larg, deoarece autoritățile cred că extratereştrii nu sunt gata punct de vedere emotional pentru o astfel de interacțiune (sic!).

Comentariu Lovendal: Acum, zău, aceşti extratereştri vin din sisteme solare îndepărtate, deci au tehnologii extrem de avansate, dar sunt… foarte emotivi! Nişte timizi… Explicaţia e penibilă.

Hall a mai declarat ca aceste creaturi deghizate” în haine umane poartă ochelari de soare, atunci când vizitează cazinourilor, şi sunt relaxaţi. Ei au vizitat locuri caStardust” din Las Vegas. De asemenea, militarul american mai menționează că acele cazinouri frecventate des de extratereştri sunt, de obicei, înconjurate agenţi CIA.

În 1964, când am fost observator meteorologic la Baza Aeriană Nellis din Nevada, am fost martor al interacțiunii între armată și un grup de extratereştri-umani, înalţi şi albi”. În seria sa de 4 cărţi, Hall a oferit o serie de povestiri despre aceşti extratereştri, care, mai târziu s-a dovedit a fi adevărate. Autorul biografiei de pe Amazon.com vorbeşte despre experiențele de viață reală” ale lui Hall, ca observator meteorologic în Nevada, servind ca material de referinţă pentru cartea sa, care a fost publicată pentru prima dată în 2002. Hall a servit ca militar în Statele Unite ale Americii, precum și în Vietnam.

El susține că mulți dintre colegii săi de la fosta sa bază militară, în apropiere de Las Vegas, aU avut o întâlnire cu „Înalţii Albi”. Această bază militară nu mai este acum utilizată. Hall descrie întâlnirea cu acești extratereştri ca fiind una șocantă”, neştiind sigur dacă aceştia sunt fantome sau îngeri, totul părând a fi un vis.

Comentariu Lovendal: Sunt curios ce făceau extratereştrii în cazinouri… Doar se distrau sau voiau să facă şi ei nişte bani!?


Lasă un comentariu