Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În mijlocul verii, ninge în România! În Chile s-a înregistrat o „cădere masivă de zăpadă neobişnuită”… Unde e „încălzirea globală”, mincinoşilor!?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankIa să vedem cum mai e vremea pe la mijlocul verii. Mai întâi, oradesibiu.ro ne anunţă că un peisaj de iarnă s-a instalat pe Transalpina, cea mai înaltă şosea din România:

Șoferii care au avut drum duminică pe Transalpina s-au trezit cu un adevărat peisaj de iarnă pe un tronson de patru kilometri. Temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius, duminică 16 iulie, pe cea mai înaltă şosea din România, Transalpina, unde a nins, în zona kilometrilor 34-37. Drumarii au anunţat că, în aceste condiţii, au dat cu clorură de calciu pe carosabil, pentru a evita îngheţul şi i-au sfătuit pe şoferii care nu aveau autovehiculele echipate pentru iarnă să tragă pe dreapta, anunță cotidianul. ”Din cauza schimbări bruşte a temperaturii, sub 4 grade Celsius, pe DN 67C, Transalpina, între km 34-37, s-au înregistrat căderi de grindină şi lapoviţă” au anunţat, duminică după-amiază, pe o reţea de socializare, angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale Tîrgu Jiu.

Apoi, deşi în cealaltă parte a globului (în sudul planetei) este acum iarnă, totuşi vremea a devenit cam neobişnuit de capricioasă. De exemplu, site-ul BBC (http://www.bbc.com/news/world-latin-america-40620077) ne anunţă că în capitala statului Chile, Santiago de Chile, s-a înregistrat o cădere masivă, dar rară de zăpadă, care a cauzat rămânerea fără electricitate a 250.000 de persoane.

Acestea sunt doar două exemple care arată încă o dată minciuna cu încălzirea globală, susţinută de Elita Globală, la care au aderat, din păcate, şi mulţi oameni de ştiinţă din diferite motive. În loc să ne topim de căldură, în mijlocul verii, ninge!? Într-un articol din decembrie 2016 (E clar că se întâmplă ceva cu vremea: a nins în Deşertul Sahara, cel mai fierbinte loc de pe planetă! Asta după ce a mai nins în Hawaii şi Arabia Saudită…) arătam cum a nins în zonele tradiţional călduroase din lume: deşertul Sahara, Arabia Saudită, Hawaii.

Minciuna cu aşa-zisa încălzire globală nu mai merge…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu