Bigfoot se apropie de Moscova! Poate plănuieşte să-l provoace pe Putin la un duel…


bigfoot 91Doi cercetători ruşi cred că au dovada existenței lui Bigfoot, care frecventează marginile capitalei Moscova, scrie site-ul cryptozoologynews.comAndrei Stroganov și partenerul său, Igor Burtsev, spun că investighează mai multe rapoarte de observaţii din cartierul Solnechnogorsk, situat la marginea Moscovei, când au găsit probă în luna iulie 2014.

Potrivit cercetătorilor, ei au descoperit un copac înalt de 2 metri, pus jos la pământ, și care a fost expus unor zgârieturi orizontale”. Aceste semne ar fi fost create de un primat mare, cu o labă cu un diametru de circa 30 de centimetri. O bucată din scoarța de copac respectivă a fost apoi colectată de cei doi și pusă într-un recipient de sticlă.

Burtsev considera ca aceste fiinţe sunt nişte hibrizi între om şi animal care îşi marchează teritoriul; alţi cercetatori sustin că Bigfoot construiește aceste structuri de lemn pentru a le servi drept adăposturi.

Cercetătorii au trimis mostrele la un laborator din Alabama (SUA), în scopul de a determina natura lor și pentru a găsi eventuale urme de ADN. Yeti, cunoscut şi sub numele de Almas omul sălbatic- de către mongoli, este o presupusă creatură Bigfoot, despre care se crede că trăieşte în Caucaz și în sudul Mongoliei. În 1430, un scriitor german a dat peste unul dintre aceste animale în timp ce se afla prizonier în Mongolia. În 1963, profesorul britanic Myra Shackley a afirmat că a observat o întreagă familie de Yeti în aceeași regiune.

În timp ce unii oameni și-au exprimat îngrijorarea cu privire la apropierea creaturii de Moscova, Stroganov spune că nu este îngrijorat de acest lucru. Ei sunt binevoitori și au nevoie de protecția noastră, a declarat el pentru cotidianul Moscow Times”.


Lasă un comentariu