Un spectru ciudat bagă în sperieţi poliţiştii americani! Vedeţi videoclipul ciudat din acest articol!


fantoma sectie politieÎncă un caz de „fiinţă ciudată” surprinsă pe camerele de supraveghere? Se pare că da! Povestea de mai jos e una simplă: ofiţerul Carl Romero, ce face parte dintr-o secţie de poliţie din Espanola, New Mexico (SUA), monitoriza o cameră de securitate, atunci când a observat ceva ciudat ce a apărut lângă una din porţi. La început, el a crezut că ar putea fi vorba de o insectă sau un liliac, atunci când şi-a dat seama că e vorba de o fiinţă bizară, care merge pe propriile picioare şi care putea trece chiar şi prin uşile închise!

Iată ce-a declarat, şocat, ofiţerul de poliţie unui post de televiziune local: „Cred în fantome… nu ştiu dacă era vorba de aşa ceva în ceea ce am văzut pe camera de supraveghere, dar să ştiţi că am avut în zonă câteva cazuri de crime nerezolvate”.

Alţi ofiţeri de poliţie au mai declarat la postul de televiziune că au experimentat tot felul de întâmplări stranii şi au raportat că simt „ceva ce le suflă pe la gât” atunci când se află în birouri, pentru a-şi completa rapoartele. De asemenea, ei au declarat că au observat imagini ciudate în foaierul clădirii.

E ceva supranatural? E clar că pe imaginile video se observă cum păşeşte ceva sau cineva în clădire… nu se ştie ce este, dar cu siguranţă se poate spune că nu e vorba de praf sau vreo insectă. O fi vreo glumă a poliţiei? Se ocupă poliţiştii cu aşa ceva? Voi ce credeţi? Priviţi cu atenţie videoclipul de la finalul articolului…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock