Un spectru ciudat bagă în sperieţi poliţiştii americani! Vedeţi videoclipul ciudat din acest articol!


fantoma sectie politieÎncă un caz de „fiinţă ciudată” surprinsă pe camerele de supraveghere? Se pare că da! Povestea de mai jos e una simplă: ofiţerul Carl Romero, ce face parte dintr-o secţie de poliţie din Espanola, New Mexico (SUA), monitoriza o cameră de securitate, atunci când a observat ceva ciudat ce a apărut lângă una din porţi. La început, el a crezut că ar putea fi vorba de o insectă sau un liliac, atunci când şi-a dat seama că e vorba de o fiinţă bizară, care merge pe propriile picioare şi care putea trece chiar şi prin uşile închise!

Iată ce-a declarat, şocat, ofiţerul de poliţie unui post de televiziune local: „Cred în fantome… nu ştiu dacă era vorba de aşa ceva în ceea ce am văzut pe camera de supraveghere, dar să ştiţi că am avut în zonă câteva cazuri de crime nerezolvate”.

Alţi ofiţeri de poliţie au mai declarat la postul de televiziune că au experimentat tot felul de întâmplări stranii şi au raportat că simt „ceva ce le suflă pe la gât” atunci când se află în birouri, pentru a-şi completa rapoartele. De asemenea, ei au declarat că au observat imagini ciudate în foaierul clădirii.

E ceva supranatural? E clar că pe imaginile video se observă cum păşeşte ceva sau cineva în clădire… nu se ştie ce este, dar cu siguranţă se poate spune că nu e vorba de praf sau vreo insectă. O fi vreo glumă a poliţiei? Se ocupă poliţiştii cu aşa ceva? Voi ce credeţi? Priviţi cu atenţie videoclipul de la finalul articolului…


Lasă un comentariu