Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Două fiinţe misterioase, având capete gigantice, m-au paralizat pe câmp” – susţine un fermier francez

331

blankIată un caz incredibil al unui OZN, care ar fi aterizat în Valensole, Franța, în 1965, martor fiind fermierul şi fostul luptător al Rezistenței franceze din cel de-al doilea război mondial, Maurice Masse. Un caz extraordinar, în care se vorbeşte două ființe extraterestre mici, dar având capetele mari. Ceea ce veţi citi mai jos este mărturia acelui fermier francez… pe care o puteţi crede sau nu.

În apropierea satului francez Valensole, fermierul Maurice Masse fuma o țigară chiar înainte de a începe munca la ora 5:45 dimineaţa, pe 1 iulie 1965, când un obiect neidentificat a venit brusc de pe cer și a aterizat într-un câmp de lavandă la 200 de metri distanță. Crezând prima dată că un elicopter a făcut o aterizare pe terenul lui, Maurice s-a îndreptat spre el să-i ceară socoteală. Cu toate acestea, a observat că nu era vorba de vreun elicopter, ci de o structură zburătoare în formă ovală, care se sprijinea pe patru picioare. În fața ei, stăteau două creaturi, nu mai înalte de 1,20 metri, îmbrăcate în haine de culoare verde-gri. Capetele lor erau supradimensionate, obrajii ascuțiți, iar ochii erau mari.

Una dintre ființe a îndreptat un dispozitiv asemănător cu creionul către Masse, paralizându-l în mişcările sale. Apoi, fiinţele misterioase au intrat în OZN și au zburat, iar martorul a avut nevoie de 20 de minute pentru a-și recupera mobilitatea.

În urma lui, obiectul a lăsat o gaură adâncă și o zonă umedă care s-a întărit curând ca betonul. Plantele din apropiere s-au descompus, iar o analiză chimică ulterioară a găsit o cantitate mai mare de calciu la locul de aterizare decât în ​​altă parte.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclipul YouTube

Orgoni Crystal