Orgoni Crystal

 

Un bărbat disperat îmi cere ajutorul! Nu-şi mai aduce aminte de ziua de marţi! Cazul e ciudat şi ar putea implica o distorsiune temporală sau chiar o călătorie involuntară într-un univers paralel!

105

om confuzUn cititor este destul de confuz şi mi-a spus următoarea poveste pe email (azi dimineaţă, vineri 2 mai 2014). Mie mi s-a părut foarte bizară trăirea sa şi am nişte teorii legate de ea:

“Salut! (…) Am o mare problemă, îţi cer ţie sfatul pentru că nu ştiu ce mi se întâmplă. Trebuie să-ţi spun de la bun început că sunt un om obişnuit, care duc o viaţă normală. Sunt căsătorit de 5 ani şi am un copil (o fetiţă). Lucrez într-o companie unde nu prea există zile libere, aşa că ieri, de 1 mai, m-am dus la servici. Dar bizareria de-abia acum începe. Am început săptămâna de lucru de luni şi am impresia că am pierdut o zi din săptămâna aceasta! Nu-mi aduc aminte deloc ce-am făcut în ziua de marţi… ca şi cum ea n-ar fi existat deloc în viaţa mea.

Mi-am întrebat colegii… n-au putut să-mi spună mare lucru nici ei (suntem prinşi fiecare în treburile lor, aşa că n-au putut să-mi spună ce-am făcut marţi). Abia de ieri (joi) am început să mă frământ ce s-a întâmplat cu mine marţi, aşa că am început să caut în calculatorul firmei vreun document sau vreun fişier pe care l-am accesat sau salvat marţi. N-am găsit niciunul!  Mi-aş fi întrebat soţia şi fetiţa dacă ştiu ce-am făcut marţi, dar ele sunt plecate săptămâna aceasta la ţară la socrii mei, aşa că eu sunt singur acasă.

M-am uitat şi în telefon şi am observat că în ziua de marţi nu am avut niciun apel şi nicio convorbire telefonică, ceea ce mi se pare tare suspect, căci eu de obicei vorbesc zilnic la telefon!

O altă ciudăţenie o constituie acest fapt: eu, de câţiva ani, m-am lăsat de fumat. În locul ţigărilor, folosesc guma de mestecat, doar la servici, când sunt stresat şi atunci simt nevoia să mestec ceva în gura. Mi-am făcut un tabiet ca, în fiecare săptămână să-mi cumpăr un pachet de gumă cu 5 lame, câte una în fiecare zi. Ei bine, astăzi, în pachetul meu de gume se afla dimineaţă o lamă în plus, ceea ce înseamnă că într-o zi, n-am mestecat deloc (ceea ce mi se pare imposibil! a devenit ca o obişnuinţă pentru mine să mestec o gumă la servici). Iar îmi dă de gândit că marţi s-a întâmplat ceva cu mine…

Menţionez că nu mă droghez, nu consum alcool şi n-am avut până în prezent probleme de sănătate. Mă gândesc serios să mă duc la neurologie pentru a-mi face un consult! N-am mai păţit aşa ceva în viaţa mea… Adevărul e că sunt cam speriat şi mă gândesc la ce e mai rău. Nu ştiu ce se întâmplă cu mine, Lovendal… Dacă ai vreo idee sau sugestie, te rog să mi-o spui…”

Bun, există mai multe posibilităţi în această poveste:

1) Omul fabulează de la un capăt la altul; în cazul acesta n-ar mai fi nimic de spus.

2) Omul spune adevărul, dar are o problemă medicală la nivelul creierului (uită fragmente dintr-un timp foarte apropiat). În cazul acesta, ar fi necesară o investigaţie medicală.

3) Omul spune adevărul şi poate că are de-a face cu o întâmplare paranormală. În cazul acesta şi aici avem câteva variante:
a) A fost răpit de extratereştri sau de o agenţie guvernamentală secretă în ziua blestemată de marţi şi i s-au şters toate amintirile, inclusiv activităţile făcute (dat telefoane, salvat fişiere pe calculator, cumpărături etc.);
b) A nimerit într-o distorsiune spaţio-temporală, care pur şi simplu i-a anulat timpul pentru o singură zi;
c) A intrat într-un univers paralel în ziua de marţi… toate lucrurile le-a făcut în universul paralel şi apoi a revenit începând de miercuri în universul nostru.

Bineînţeles, aştept şi părerile voastre.