Un misterios OZN galben trece cu viteza fulgerului prin faţa Capitoliului din Washington, la televiziunea americană FoxNews

  •  
  •  
  •  
  •  

În timp ce urmărea televiziunea americană FoxNews pe 14 august 2017, un locuitor din Rolling Meadows (Illinois, SUA), a fost martorul şi a înregistrat un obiect zburător neidentificat (OZN) care a trecut chiar prin faţa Capitoliului din Washington.

Capitoliul Statelor Unite ale Americii (US Capitol) este o clădire care servește ca sediu al guvernului pentru Congresul Statelor Unite ale Americii, ramura legislativă a guvernului federal al Statelor Unite ale Americii. Clădirea se găsește în Washington, D.C., în vârful colinei cunoscută sub numele de Capitol Hill.

Din videoclipul al cărui link l-am postat mai jos, se poate observa clar cum un obiect zburător neidentificat, sub formă ovală şi alungită, trece cu viteza fulgerului prin faţa camerei de filmat, înaintea Capitoliului. Obiectul misterios este de culoare galbenă şi nu pare a fi avion, elicopter, insectă sau pasăre.

Dacă nu provine din spaţiul extraterestru sau din altă dimensiune, n-ar fi exclus ca el să fie o creaţie militară avansată ultrasecretă, despre care foarte puţini oameni cunosc. Există mărturii ale unor detractori din interiorul sistemului care vorbesc despre aparate zburătoare extrem de avansate, care pot zbura cu viteză fantastică şi care au fost construite în secret în urma unei colaborări între marile corporaţii militare şi „guvernele din umbră”.

Nu e prima dată când se surprinde acest lucru. La investirea preşedintelui Donald Trump, în ianuarie 2017, în timpul unui interviu în direct, deasupra Capitoliului din Washington se vede cum trece cu viteza fulgerului un obiect alb neidentificat (citiţi mai multe în acest articol: La investirea lui Donald Trump apar OZN-uri misterioase, dar şi fiinţe ciudate cu “mâini false”…).

https://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/85978_submitter_file1__trim.C01F079E460B40BAB43C3AE85D7503BF.MOV


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu