NASA a fotografiat pe planeta Marte un posibil „hub de transport extraterestru” din timpuri îndepărtate… Ce extraordinar!


Avem în acest articol o fotografie realizată pe planeta Marte de către sonda spaţială NASA Mars Reconnaissance Orbiter pe 19 mai 2009, fiind descrisă ca „Posibile conuri fără rădăcini în Hydraotes Chaos”.

Fotografia a fost însă analizată de specialistul Jean Ward, care, după aplicarea unor tehnici fotografice de mărire şi „sharpening” (claritate), a descoperit o anomalie ciudată, care arată ca o structură abandonată şi parțial îngropată în nisip. Şi pare a fi de origine artificială!

Structura bizară se compune din ceea ce pare a fi un inel mare, în jurul căreia se găsesc tot felul de forme geometrice. Conform lui Jean Ward, această structură amintește de nodurile de transport / de tranzit moderne (futuriste) găsite aici pe Pământ.

De aceea, este foarte îndreptăţită următoarea întrebare: este posibil ca acest loc să fi fost într-adevăr un centru folosit de marțieni (sau o altă civilizaţie extraterestră avansată), înainte ca „planeta roşie” să fie distrusă de o catastrofă nucleară în trecutul îndepărtat?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock