Răspunsuri la marile enigme ale omenirii, oferite de un extraterestru din Andromeda: oamenii sunt extratereştri veniţi de pe alte planete

  •  
  •  
  •  
  •  

Pe YouTube există un user pe nume „atlanticobr” care a uploadat câteva zeci de videoclipuri intitulate „Răspunsuri ale unui extraterestru din Andromeda”. Acest user pretinde că se află în legătură cu un extraterestru din îndepărtata galaxie Andromeda, o galaxie aflată la 2,5 milioane ani-lumină distanţă faţă de Pământ.

Dintr-unul din videoclipuri, am extras câteva întrebări şi câteva răspunsuri ale extraterestrului din Andromeda:

Î: Care e originea oamenilor de pe Pământ?

R: Oamenii de pe Terra reprezintă o mixtură de diferite rase umanoide, care au fost transferate de pe alte planete. Pământul a avut mai multe cicluri de experienţe umanoide, începând cu acum 65 de milioane de ani (n.t., deci după dispariţia dinozaurilor) (…) De fapt, toate grupurile etnice diferite găsite azi pe Pământ provin din diferite colţuri ale Universului, şi care trăiesc pe planeta Pământ, având ca unic scop integrarea într-o mare comunitate. La fel ca Pământul, există câteva sute de milioane de planete ce servesc ca leagăn al civilizaţiilor umanoide.

Î: Omul ar putea fi transferat pe altă planetă?

R: Da, fiecare planetă are o radiaţie specifică în stadiul ei de dezvoltare, denumită de unii ca „aură”. Acest câmp de radiaţie permite oamenilor să se afle pe aceeaşi frecvenţă cu cea a planetelor, putând astfel locui acolo (…) Cei care nu au mai vibrat cu planeta Pământ au fost trimişi către o altă planetă, a cărei rezonanţă îi atrage.

Î: Ce s-au întâmplat cu animalele care au dispărut de pe planeta Pământ, în diferite ere?

R: În timpul diferitelor ere ale Pământului, mai multe tipuri de animale au fost „răpite” de frecvenţele lor, pentru a se renaşte în mediile lor. De exemplu, dinozaurii n-au fost omorâţi toţi de vreun cataclism global, cum cred oamenii de ştiinţă. Au existat milioane de reptile gigantice pe această planetă, iar marea lor majoritate au fost luaţi de „păstorii galactici” (…) Dinozaurii sunt vii şi se află pe alte planete, în funcţie de vibraţiile lor. De ce arheologii au găsit atât de puţine fosile, dacă au existat milioane de dinozauri pe Pământ? N-ar fi trebuit să găsim peste tot oase de dinozauri? Fosilele găsite pănă acum erau ale unor dinozauri morţi din cauze naturale, înainte ca ei să fie transferaţi în masă pe alte planete.

Î: Extratereştrii ne vizitează des. De ce? Sunt interesaţi de noi?

R: Pământul este vizitat şi monitorizat înainte de transferul primilor oameni aici (acum 65 de milioane de ani) (…) Când această planetă a fost colonizată, mulţi oameni au fost transferaţi aici în mod automat de frecvenţele lor vibraţionale, care se aseamănă cel mai mult cu habitatul planetelor lor de origine.

Î: Cum pot călători aceşti extratereştri, pe distanţe atât de mari?

R: Ei bine, un singur lucru pot să-ţi spun. Ei nu folosesc tehnologia rachetelor, ca oamenii. Transferurile erau realizate dintr-un punct al Universului al altului prin intermediul unor portaluri (…) Aceste portaluri nu se află în spaţiu cosmic deschis, asemenea găurilor negre sau găurilor de vierme, aşa cum cred oamenii de ştiinţă. Portalurile reprezintă o tehnologie extrem de veche, de zeci de miliarde de ani (…) În cazul sistemului solar în care se găseşte Pământul, portalul se află ascuns în partea întunecată a Lunii.

Ce părere aveţi de aceste „dezvăluiri”?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu