O fetiţă profeţeşte că în iulie 2011 Soarele cel Negru se va izbi de Lună, provocând Apocalipsa pe Pământ

7.970 vizualizari

Se pare că profeţiile despre Apocalipsă s-au înmulţit în ultima vreme, ca şi în cazul întâmplării de mai jos, povestită de cineva pe site-ul Lightgateblogger.com:

„Fiica mea a avut multe vise profetice cu Domnul. Într-una din vise, ea era în spaţiul de deasupra Pământului, împreună cu Iisus Hristos şi a văzut cum un astronaut plutea în afara navetei sale spaţiale. După aceea, ea a observat un mare obiect venind înspre Pământ, iar Domnul i-a spus că acesta este Soarele cel Negru (ar putea fi planeta Nibiru şi sateliţii săi). Apoi, planeta sau unul din sateliţii ei a lovit Luna noastră, iar în urma impactului Luna s-a apropiat mai tare de Pământ. Apoi, mii sau milioane de bucăţi din Lună se îndreptau spre Pământ, una din bucăţile acestea lovind şi nava spaţială care şi ea a fost împinsă spre Pământ.

Fetiţa mea mi-a spus că înainte ca pietrele să cadă pe Pământ, ea L-a văzut pe Domnul înconjurat de mii de îngeri. Apoi, s-a auzit un zgomot atât de mare, încât toţi oamenii s-au trezit. Fetiţa mi-a spus că acest eveniment se va întâmpla în luna iulie 2011.

După ce mi-a povestit visul, m-am hotărât să-i arăt fetiţei mele site-ul lui NASA, iar ea a recunoscut că naveta spaţială din visul ei era Atlantis, iar unul din cei 4 astronauţi pe care i-a recunoscut era Sandra H.Magnus (…)

Totodată, fetiţa mi-a spus că în vis a văzut un oraş pe un satelit, iar în interiorul oraşului a observat o serie de clădiri, în care trăiau oameni şi extratereştri gri. Iar bucăţile de piatră care cădeau pe Pământ făceau un zgomot infernal.”

Ce ziceţi de această profeţie? Fetiţa are prea multă imaginaţie?