Cazul şocant al unei femei care e posibil să fi fost răpită de fiinţe din alte lumi… Chiar n-a îmbătrânit deloc timp de 47 de ani!?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

În 1996, cotidianul britanic „The Sun” scria un articol extrem de ciudat, despre o persoană (o femeie), pe nume Dory, care ar fi dispărut în mod misterios în urmă cu 47 de ani (deci în 1949), fiind răpită (se spune), de lângă soţul şi copiii ei. Atunci, în 1949, toate investigaţiile făcute de către familia disperată nu au dus la niciun rezultat. În acel an, s-ar fi emis mai multe ipoteze pentru a explica strania dispariţie a femeii, printre care cea conform căreia Dory ar fi fost răpită de fiinţe aparţinând altei civilizaţii.

Dar, cel mai ciudat, e faptul că brusc, în anul 1996, o femeie, care semăna extrem de bine cu Dory din 1949, a apărut, susţinând că ea ar fi fost femeia dispărută în urmă cu aproape jumătate de secol. Spre surprinderea tuturor, „Dory” din 1996 nu s-a schimbat mai deloc, în timp ce soţul ei şi cei doi copii au îmbătrânit, în mod normal, ca oamenii obişnuiţi. Soţul, Michael, s-a recăsătorit în 1955, după ce-şi pierduse orice speranţă de a o regăsi pe Dory.

„Dory” din 1996 a fost internată într-un spital din San Francisco, sub supraveghere psihiatrică, după ce a fost găsită leşinată pe stradă, în apropierea locuinţei familiei din 1949. Această „Dory” declara atunci că nu-şi aminteşte nimic despre „răpirea” ei, nu-şi recunoaşte posibila familie din 1949, declarând doar că a avut coşmaruri în care a visat lumini orbitoare în jurul casei, apoi prăbuşindu-se într-un abis.

Însă, soţul lui Dory din 1949, Michael, a pretins că femeia din spital ar fi soţia lui din 1949, deşi nu-şi poate explica cum de ea nu a îmbătrânit deloc. Ce s-ar fi putut întâmpla cu ea? A fost dusă pe o navă spaţială care s-a mişcat în spaţiul cosmic cu o viteză apropiată de viteza luminii, şi atunci, conform teoriei relativităţii, timpul s-a mişcat extrem de lent pentru ocupanţii navei, iar femeia n-a îmbătrânit mai deloc? Ar fi o ipoteză prea SF pentru a fi adevărată…

 


Lasă un comentariu