Donald Trump şi „Armata celor 12 maimuţe”: tot mai mulţi bolnavi psihici pretind că vin din viitor, pentru a-l opri pe Trump să devină preşedintele SUA, care va aduce un dezastru pentru omenire!


donald-trump 12 maimuteAţi auzit vreodată de filmul „Armata celor 12 maimuţe”? Este un film SF din 1995, în care rolul principal îl joacă Bruce Willis. Acţiunea filmului este următoarea: în 1996, un virus mortal şi necunoscut a omorât 5 miliarde de oameni. Până în anul 2035, doar 1% din populaţia planetei a supravieţuit, aceştia locuind în special prin subterane. Un condamnat din anul 2035 se oferă voluntar pentru a fi trimis înapoi în timp, în 1996, chiar înainte de apariţia virusului, pentru a strânge informaţii despre acesta (care ar fi fost răspândit de un grup misterios, cunoscut sub numele de „Armata celor 12 maimuţe”). Din păcate, condamnatul este trimis mai devreme în timp, cu 6 ani, în 1990. Va fi arestat şi internat într-o instituţie psihiatrică; de acolo, el va încerca să convingă că este un călător în timp care încearcă să prevină un dezastru peste 6 ani.

Ceea ce este şi mai interesant e faptul că în mai multe facilităţi psihiatrice din Marea Britanie şi SUA parcă se întâmplă un scenariu asemănător cu cel din filmul „Armata celor 12 maimuţe”. Mai mulţi bolnavi internaţi aici pretind că sunt călători în timp din viitor care au venit în timpurile noastre (2016) pentru a-l opri pe Donald Trump să devină preşedintele SUA, întrucât acesta va produce un dezastru pentru omenire în viitorul apropiat.

Statisticile au arătat că în fiecare 10 minute, câte o persoană din lume pretinde a fi „călător în timp” venit din viitor, dar apoi persoana respectivă va fi internată bineînţeles la spitalele de psihiatrie. Cine ar crede asemenea aberaţii? Interesant că în trecut cei mai mulţi bolnavi psihici pretindeau că ar fi Napoleon; astăzi, cel puţin în SUA, după cum remarcau şi doctorii, tot mai mulţi nebuni spun că sunt călători în timp, din viitor, motivul cel mai des invocat fiind acela de a avertiza omenirea despre pericolul alegerii ca preşedinte al SUA pe Donald Trump. Toţi spun acelaşi lucru: că vin dintr-o lume de războaie şi conflicte, în care societatea umană s-a prăbuşit, şi asta din cauza deciziilor nebuneşti ale lui Trump din viitor.


Lasă un comentariu