Dezvăluirile unei jurnaliste americane din domeniul paranormalului: Pământul e vizitat nu doar de extratereştri de pe alte planete, ci şi de oameni veniţi din viitor!


extraterestri pe PamantLinda Moulton Howe este o ziaristă americană de investigaţie care crede în teoriile conspiraţiilor şi în realitatea extratereştrilor şi OZN-urilor (citiţi mai multe despre ea pe wikipedia.org). De asemenea, domnia sa mai crede că guvernul american conlucrează foarte apropiat cu extratereştrii.

Pe YouTube a apărut un videoclip de aproape 3 ore, în care Linda Howe, în cadrul unui interviu radiofonic, dezvăluie unele dintre cele mai controversate, uimitoare și dezvăluiri șocante ale realităţii extraterestre. În acest interviu rar, Linda Moulton Howe explică de ce, după 35 de ani de cercetare în domeniul ufologic, a ajuns la concluzia că există nu doar vizitatori extratereştri de pe alte planete, dar şi oameni călători în timp, ce provin dintr-un viitor al unei post-apocalipse nucleare, şi care se întorc în timpurile noastre pentru a păstra materialul ADN vital pentru supraviețuirea omenirii.

După ce a cercetat sute de cazuri privind răpirile extraterestre, jurnalista americană dezvăluie faptul că există un program misterios și vast, creat de o inteligență extraterestră, pentru a se asigura că ființele umane pot supraviețui propriilor tendințe distructive. Astfel, extratereştrii au creat o tehnologie foarte avansată de recoltare de ADN-ului, care se află situată într-o „Arcă a lui Noe” modernă.

Cât priveşte misterioasele cercuri din lanurile cu cereale, ziarista susţine că în conformitate cu un raport secret CIA, cercurile sunt mesaje ascunse ale umanităţii din viitor, prin formule matematice și geometrice avansate. Linda Howe mai spune că a fost contactată telepatic de fiinţe din alte dimensiuni, care i-au spus de pericolul ca cel de-al treilea război mondial să ne devasteze planeta.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO