Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un caz incredibil: o femeie din Anglia a murit de 36 de ori într-un singur an! După ce i se opreşte inima, femeia este încă conştientă şi poate auzi voci!


femeie dupa moarteSara Brautigam este o tânără de 21 de ani din Anglia, care suferă de o boală groaznică: Sindromul de tahicardie ortostatică posturală (sau sindromul POTS). Oamenii ce suferă de POTS au probleme în menţinerea homeostaziei, atunci când îşi schimbă poziţia (ca de exemplu, se mută de pe un scaun la altul). De asemenea, mulţi care suferă de POTS experimentează simptome chiar şi atunci când stau culcaţi.

Dar, pentru Brautigam, problema este și mai gravă: palpitaţiile rapide fac ca inima sa să se oprească complet. În acest moment, presiunea ei arterială se prăbușeşte total, stare pe care medicii o definesc ca şi moarte clinică. În 2012, de exemplu, Brautigam a murit și a fost adusă înapoi la viață de 36 de ori. Când ea își pierde cunoștința, paramedicii fac tot posibilul pentru a provoca durere, astfel încât inima lui Brautigam să bată din nou.

Iată ce a declarat săraca femeie site-ului BT.com„Când se întâmplă, paramedicii încearcă să facă orice pentru a provoca durere, astfel încât în urma şocului să revin la viață. După ce mă trezesc, am vânătăi mari”.

Atunci când femeia „moare”, ea spune că nu a văzut „lumini strălucitoare” (aşa cum declară unii aflaţi în moarte clinică), dar auzul este ultimul simţ pe care şi-l pierde: „Există semne înainte să se întâmple. Mă simt ameţită şi obosită, de parcă aş adormi. Pot auzi totul din jurul meu şi, deşi încerc să strig, nimic nu iese din mine. Se spune că atunci când mori, ultimul simţi pierdut este auzul şi aceasta este şi experienţa mea. Am tot fost întrebată, dar n-am văzut nicio lumină strălucitoare, totul este întuneric. Încă pot auzi lucruri şi există o voce în capul meu. Acesta este activă și conștientă și încearcă să comunice cu cei din jurul meu. Îmi amintesc ce spun oamenii.”

Teribil!


Lasă un comentariu