E ceva ciudat în legătură cu farsa despre moartea lui Putin! E clar că s-a întâmplat ceva cu preşedintele rus, dar ni se ascunde acest lucru…


Putin mort 2Scriam în articolul de ieri (“A murit Putin!” Aşa crede un site al serviciilor secrete israeliene! Cât de serioasă poate fi o asemenea informaţie şocantă?) despre farsa morţii lui Putin. Astăzi am alte informaţii ciudate despre această farsă.

În primul rând, totul a început ca un viral pe 10 martie 2015, atunci când a apărut o pagină pe Facebook, „R.I.P. Vladimir Putin” (adică „Odihneşte-te în pace, Vladimir Putin”), care a strâns peste 1 milion de like-uri într-o singură zi. La începutul paginii de Facebook scria: „În jurul orei 11, marţi, 10 martie 2015, iubitul nostru politician, Vladimir Putin a murit. Vladimir Putin s-a născut pe 7 octombrie 1952 în Saint Petersburg. I se va simţi lipsa şi nu va fi uitat niciodată. Vă rugăm arătaţi-vă simpatiile şi exprimaţi-vă condoleanţele, comentând şi dând like pe această pagină.”

Mii de fani ai lui Putin au lăsat mesaje pe acea pagină; mulți, pe bună dreptate, au fost sceptici. Totul poate s-ar fi încheiat rapid, ca o nouă farsă pe Internet (n-ar fi prima), dacă nu a intervenit un articol scurt, pe site-ul debka.com (site ce aparţine de serviciile secrete militare israeliene, la care am făcut referinţă şi ieri), care vorbeşte şi el despre eventuala moarte a lui Vladimir Putin. Acolo se spune, printre altele, că un anunţ scurt despre moartea lui Putin a fost văzut pentru scurt timp pe site-ul prim-ministrului rus Dmitri Medvedev, joi dimineața, numai că anunţul ar fi fost eliminat după 20 de minute. S-a ocupat Medvedev cu farse? Sau site-ul său a fost „hăckuit”?

Şi, deşi oficialii ruşi au negat până şi faptul că Putin ar fi bolnav (d-apoi mort), un oficial anonim al guvernului kazah (unde trebuia să ajungă Putin), a declarat că „se pare că Putin s-a îmbolnăvit”. Şi mai mult decât atât, cum nu iese fum fără foc, se pare că o fotografie pusă pe site-ul Kremlinului despre o întâlnire de-a lui Putin ce ar fi avut loc pe 10 martie 2015, s-a dovedit a fi o fotografie mai veche, deci nu era una reală de acum câteva zile.

Chiar dacă nu e mort, e clar că ceva straniu se întâmplă cu preşedintele rus. Oricum, guvernul rus, ca şi alte guverne ale lumii, întotdeauna vor dori să ne ascundă astfel de informaţii sensibile…

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO