Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

E ceva ciudat în legătură cu farsa despre moartea lui Putin! E clar că s-a întâmplat ceva cu preşedintele rus, dar ni se ascunde acest lucru…

  •  
  •  
  •  
  •  

Putin mort 2Scriam în articolul de ieri (“A murit Putin!” Aşa crede un site al serviciilor secrete israeliene! Cât de serioasă poate fi o asemenea informaţie şocantă?) despre farsa morţii lui Putin. Astăzi am alte informaţii ciudate despre această farsă.

În primul rând, totul a început ca un viral pe 10 martie 2015, atunci când a apărut o pagină pe Facebook, „R.I.P. Vladimir Putin” (adică „Odihneşte-te în pace, Vladimir Putin”), care a strâns peste 1 milion de like-uri într-o singură zi. La începutul paginii de Facebook scria: „În jurul orei 11, marţi, 10 martie 2015, iubitul nostru politician, Vladimir Putin a murit. Vladimir Putin s-a născut pe 7 octombrie 1952 în Saint Petersburg. I se va simţi lipsa şi nu va fi uitat niciodată. Vă rugăm arătaţi-vă simpatiile şi exprimaţi-vă condoleanţele, comentând şi dând like pe această pagină.”

Mii de fani ai lui Putin au lăsat mesaje pe acea pagină; mulți, pe bună dreptate, au fost sceptici. Totul poate s-ar fi încheiat rapid, ca o nouă farsă pe Internet (n-ar fi prima), dacă nu a intervenit un articol scurt, pe site-ul debka.com (site ce aparţine de serviciile secrete militare israeliene, la care am făcut referinţă şi ieri), care vorbeşte şi el despre eventuala moarte a lui Vladimir Putin. Acolo se spune, printre altele, că un anunţ scurt despre moartea lui Putin a fost văzut pentru scurt timp pe site-ul prim-ministrului rus Dmitri Medvedev, joi dimineața, numai că anunţul ar fi fost eliminat după 20 de minute. S-a ocupat Medvedev cu farse? Sau site-ul său a fost „hăckuit”?

Şi, deşi oficialii ruşi au negat până şi faptul că Putin ar fi bolnav (d-apoi mort), un oficial anonim al guvernului kazah (unde trebuia să ajungă Putin), a declarat că „se pare că Putin s-a îmbolnăvit”. Şi mai mult decât atât, cum nu iese fum fără foc, se pare că o fotografie pusă pe site-ul Kremlinului despre o întâlnire de-a lui Putin ce ar fi avut loc pe 10 martie 2015, s-a dovedit a fi o fotografie mai veche, deci nu era una reală de acum câteva zile.

Chiar dacă nu e mort, e clar că ceva straniu se întâmplă cu preşedintele rus. Oricum, guvernul rus, ca şi alte guverne ale lumii, întotdeauna vor dori să ne ascundă astfel de informaţii sensibile…

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu