În America cad ploi negre! E vorba de o substanţă lipicioasă şi uleioasă misterioasă… Chemtrails!?


ploaie neagra 1O ciudată ploaie neagră a avut loc în primele ore ale zilei de 14 februarie 2016 în localitatea Flint, din Michigan (SUA). Mai mulți locuitori înfricoșaţi au raportat acest eveniment la pompieri.

Michael Lopez, şeful Pompierilor din localitate, a declarat: „A fost vorba de o substanță de tip cenuşă, cu un pic de consistență uleioasă pe ea. Nu pare a fi vorba de o substanţă provenind de la un combustibil; e posibil să fi provenit de la o aeronavă, dar nu avem confirmarea acestui lucru”. El a mai adăugat că doar acoperişurile maşinilor şi caselor au fost afectate de substanță bizară, ceea ce înseamnă că ea a fost prea grea pentru a fi suflată de vânt şi a cădea şi în lateral.

Ideea e că nu există niciun indiciu că substanța respectivă ar proveni de la vreun aparat de zbor militar de orice tip…. aşa că nu se ştie ce-ar putea fi. 

Au apărut deja teorii ale conspiraţiei care spun că substanţa din ploaia neagră ar fi putut fi cauzată de chemtrails-urile lăsate de avioane, reprezentând astfel substanţele chimice pe care avioanele guvernamentale le împrăştie în atmosferă.

ploaie neagra 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO