Ce putere enormă au unii fachiri asupra trupului lor! Unul din ei a înghiţit cianură de potasiu, acid sulfuric şi cianură de potasiu şi n-a avut nicio problemă!


Imagine: wikipedia.org (Commons Creative – free)

Vorbeam recent despre puterea fachirilor în acest articol: Ce fel de oameni sunt şi fachirii ăştia!? Un fachir din India a fost îngropat într-o criptă timp de 6 săptămâni, dar apoi s-a sculat viu şi nevătămat… În articolul de faţă vom vorbi din nou despre puterea extraordinară a acestor fachiri.

Unul dintre fachiri, pe nume Narasingho Swami, din Calcutta (India), putea sorbi un acid toxic sau introduce în gură un cărbune aprins pe care îl păstra până la completa lui stingere. Această demonstraţie a avut loc în faţa unei adunări formată din medici şi oameni de ştiinţă de la Universitatea din Calcutta.

I s-a dat să bea acid fenic şi acid sulfuric, după care a înghiţit cea mai îngrozitoare otravă, cianură de potasiu. O cantitate suficientă să omoare 10 oameni într-un minut. În tot timpul experienţei, fachirul stătea surâzător în faţa asistenţei. După puţin timp Swami, a înghiţit un pumn de sticlă pisată.

După 3 ore, un doctor l-a introdus o sondă în stomac unde au fost găsite toate otrăvurile înghiţite şi sticla pisată. Organismul nu a absorbit nimic. A doua zi, otrăvurile şi sticla pisată au fost eliminate prin scaun. Cum a reuşit să reţină în stomac aceste produse distrugătoare? Narasingho a mărturisit că totul se datorează unei concentrări intime a spiritului, care a anihilat efectele mortale ale produselor înghiţite. Poate că este cazul să ne întrebăm dacă aceşti fachiri nu sunt în posesia unor secrete care răstoarnă toate experienţele de laborator şi ştiinţa medicală?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO