EXCLUSIV! Un cititor al site-ului a fotografiat spectrul unei fiinţe din altă dimensiune? Dovadă a Matrix-ului sau eroare fotografică?


Un cititor care a dorit să-şi păstreze anonimatul (dar căruia îi mulţumesc mult pentru mesajul trimis), mi-a oferit un set de fotografii făcute în august 2018 undeva în judeţul Alba. În ele, se observă două artefacte misterioase, pentru care lipsesc explicaţiile sigure. Şi o să vedeţi mai jos de ce afirm asta. Dar, mai întâi, iată care este mesajul cititorului meu:

„Mă uitam la pozele vechi şi am dat peste această poză făcută în 2018 în Rimetea, judeţul Alba. În zonă sunt mulţi parapantişti, dar nu pare să fie un parapantist. Să fie o eroare a telefonului, pare interesantă. Ce părere ai?”

Da, uitându-mă la fotografia de mai jos şi eu am crezut prima dată că trebuie să fie o eroare a camerei foto de pe telefon (cele două artefacte), însă ele nu mai apar şi în celelalte poze care mi-au fost trimise. Să fi apărut „erorile” doar în această poză? Nu spun că ar fi imposibil, dar totuşi pare a fi puţin probabil.

Să spunem că la primul artefact (negru) ar fi vorba de aripile unei păsări, care zboară cu faţa spre obiectivul aparatului foto. Deşi la al doilea artefact, e posibil să fie tot o pasăre, culoarea e un verde fosforescent spălăcit, de parcă ar fi vorba de… „fantoma” unei păsări! Sau de „umbra” unei păsări dintr-un „Matrix” sau dintr-o altă dimensiune…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock