Noaptea, pe o plajă din Argentina, a fost observată o bizară creatură plutitoare, care avea corpul transparent!


bizar pe plajaO figură plutitoare” și mai multe lumini ciudate au fost observate de cel puțin patru martori, timp de peste două nopți, pe plajele din Necochea din Argentina, scrie site-ul Inexplicata. Seria de evenimente „paranormale” a avut loc între 18 și 20 mai 2014.

Primul incident, în noaptea de 18 mai 2014, a fost raportat de către doi bărbați ale căror apartament are vedere la ocean; cei doi au văzut mai multe lumini ciudate la distanță, urmate de apariția unei figuri fantomatice pe plajă, care părea să se fi materializat pe plajă de nicaieri. Ea a fost observată chiar alergând pe o distanță scurtă, înainte de a dispărea în același timp cu luminile bizare.

Două zile mai târziu, o femeie și fiica ei au observat pe aceeaşi plajă ceea ce părea a fi o persoană” care plutea, de parcă ar fi mersde-a lungul țărmului. A fost o noapte senină, dar foarte rece„, a spus mama. „Era o figură eterică în nuanțe albicioase, dar totuşi era şi transparentă. Ea avea 1.60/1.65 metri înălțime şi dădea impresia că zboară în aer.”

Fiica ei, în vârstă de 17 ani a descris şi ea, de asemenea, ceea ce a văzut: „Figura era de circa 1,60 metri înălţime. Era foarte difuză, iar partea inferioară a corpului abia era vizibilă. Ceea ce am putut vedea clar, totuși, era faptul acest spectru se mișca în aer, ca și cum plutea. A făcut lucrul acesta pentru 100 de metri …a zăbovit câteva secunde, apoi şi-a continuat drumul pentru încă 150 de metri, până când figura ei a devenit mai puţin vizibilă, mai difuză, iar în cele din urmă a dispărut total.”

Bizar!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO