Prioria de Sion, organizaţia secretă condusă de Leonardo da Vinci, Nostradamus sau Newton, îi proteja pe descendenţii extratereştrilor pe Pământ?


Prioria din Sion, cunoscută şi sub numele de Ordinul din Sion sau Ordinul Madonei din Sion, a fost şi este (se pare) o societate extrem de secretă de-a lungul timpului, fiind fondată în anul 1099, în timpul primei cruciade. Acea fondare nu a fost altceva decât oficializarea unui grup mult mai vechi, păstrător al unui secret extrem de periculos pentru omenire.

Prioria din Sion s-a aflat la baza Ordinului Cavalerilor Templieri, acei călugări-războinici medievali cu o reputaţie sinistră. Prioria şi templierii au devenit una şi aceeaşi organizaţie, condusă de acelaşi Mare Maestru, până în schisma din 1188, când fiecare a luat-o pe drumul propriu.

Prioria din Sion a constinuat să fie dirijată de o mulţime de Mari Maeştri, nume sonore din istorie, ca Isaac Newton, Botticelli sau celebrul Leonardo da Vinci, despre care se spune că ar fi condus Prioria în ultimii săi 9 ani de viaţă. Printre liderii ei de dată recentă se numără scriitorul Victor Hugo şi cineastul Jean Cocteau. De asemenea, din rândul membrilor obişnuiţi ar fi făcut parte, se pare, figuri de istorice ca Ioana d’Arc, Nostradamus şi papa Ioan al XXIII-lea.

Scopul declarat al acestei organizaţii este acela de a-i proteja pe descendenţii vechii dinastii de regi merovingieni ai statului franc, care au domnit din secolul al V-lea până în secolul al VII-lea (ultimul fiind Dagobert al II-lea).

Într-un articol din 2013 (Dinastia Illuminati a regilor merovingieni provine din urmaşii vărului lui Iisus Hristos. Această dinastie s-a “contaminat” cu sânge extraterestru?), pe care vă sfătuiesc să-l citiţi în întregime, arătam că merovingienii ar fi urmaşii vărului lui Iisus Hristos. Meroveus, creatorul familiei merovingiene, ar fi fost zămislit de către o tainică fiinţă a mării Bistea Neptunis (Monstru Marin), ceea ce i-a făcut pe unii autori, ca autorul francez Gerard de Sede să declare că merovingienii erau, de fapt, „descendenţii unor extratereştri care s-au «încrucişat» cu anumiţi israeliţi din vechime, aleşi special pentru acest lucru”. Afirmaţia a fost susţinută şi de către David Wood, care scria că atât această familie regală, cât şi toţi oamenii erau descendenţii unei „super-rase” extraterestre.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock