Un cercetător japonez din domeniul paranormalului ne spune cine a creat Atlantida şi ce rasă din galaxie ne conduce acum Pământul


Un cercetător japonez în domeniul OZN-urilor şi extratereştrilor, Shigeru Osawa, a fondat Institutul de Cercetare a Viitorului Pământului (Future Earth Research Institute – FERI). Osawa, care vorbește în toată Japonia despre dinamica energiei vortex „ki” și despre viitorul Pământului, spune că și-a dobândit cunoștințele direct de la civilizațiile extraterestre.

„Există un trilion de stele în galaxia noastră”, a explicat Osawa. „Fiecare are un sistem solar, cu opt până la 10 planete. În jurul celor mai multe din cele 1 trilion de stele există planete care găzduiesc viața, dintre care 500 milioane au o viață inteligentă, asemănătoare maimuțelor. Dintre acestea, 80 de milioane au abilități lingvistice, şi 6.800 au tehnologia de a călători în spațiu”.

„O rasă extraterestră cunoscută sub numele de Betelgeuse, care provine de la steaua cu acelaşi nume din constelația Orion, a creat o federație spațială prin cucerirea unor planete diferite. Cei de pe Betelgeuse sunt foarte avansaţi în tehnologia spațială, deși nu au evoluat foarte mult din punct de vedere spiritual. Înaintea lor, a existat rasa pleiadienilor, cea care a creat civilizația Atlantidei pe Pământ cu 400.000 de ani în urmă; dar, pleiadienii au fost alungați de forțele puternice de pe steaua Alinilam, aceştia din urmă fiind cuceriţi de civilizaţia extraterestră de pe Betelgeuse cu aproximativ 40.000 de ani în urmă”.

Osawa susţine că sursa cunoştinţelor sale este una extraterestră: „Eu pot vorbi cu extratereştrii şi am călătorit în spaţiu. Prima dată comunicam cu ei prin channeling, dar acum vorbesc direct (…) Extratereştrii adesea implantează în unii oameni un „kon”, un fel de software, de obicei în timpul copilăriei, aşadar noi, cei cu „kon” suntem pe jumătate extratereştri”.


Lasă un comentariu