Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Patru oameni celebri care au prezis o invazie extraterestră pe Pământ! Să-i credem?


Imagine: pxhere.com (Commons Creative – free)

Una dintre vechile profeții care există de sute de ani este profeția unei invazii extraterestre a planetei noastre. Desigur, există sute de oameni care au făcut predicții similare, iar unii chiar au dat date specifice. Și deși multe dintre aceste predicții nu s-au adeverit, mulți cred că o invazie extraterestră poate fi inevitabilă. Iată însă o listă cu 4 persoane ale căror previziuni ar trebui luate în serios.

Baba Vanga. Înainte de moartea ei, Vanga a prezis că la sfârșitul anului 2022 extratereștrii vor invada Pământul, trimițând un asteroid să caute viață pe planeta noastră, iar rezultatul nu va fi bun pentru oameni. Subliniind că extratereștrii nu vor veni în pace, Vanga a spus: „Navele extraterestre vor ataca Pământul, vor bombarda orașe și vor lua oamenii prizonieri”.

În timp ce Vanga a prezis corect alte evenimente mondiale în trecut, inclusiv atacurile din 11 septembrie 2001, tsunami-ul din 2004 și alegerea lui Barack Obama, ea a greșit în unele predicții, cum ar fi prezicerea că Donald Trump va contracta o boală misterioasă în 2020.

Uri Geller. Iluzionistul, magicianul și parapsihologul israeliano-britanic Uri Geller este sigur că extratereștrii ne vor invada planeta. El a anunțat recent pe Instagram următoarele: „O echipă care studiază undele radio din Univers a descoperit ceva neobișnuit care produce o explozie uriașă de energie de trei ori pe oră, iar acest lucru nu seamănă cu nimic ce au observat astronomii până acum. Nu mă îndoiesc că acest lucru se datorează unei inteligențe extraterestre, cu mult superioare decât a noastră. Începe să le descifrezi mesajele! Ei ne pregătesc pentru o aterizare în masă în curând!”

Anterior, Geller a prezis că extratereștrii vor intra în curând în contact cu oamenii, spunând: „Probabil vor ateriza pe gazonul Casei Albe sau în altă parte. Toate filmele noastre SF despre întâlniri cu extratereștri se vor împlini. Nu cred că vorbim de mii sau chiar sute de ani. Dacă ar fi să ghicesc, o presupunere rațională și logică, aș spune că între 60 și 75 de ani se va întâmpla”.

Nick Pope. Nick Pope este un jurnalist independent britanic care a servit cândva în Ministerul Apărării din Regatul Unit ca cercetător OZN. Vorbind la Blaze TV, expertul în OZN-uri a avertizat: „Dacă găsim extratereștri sau ei ne găsesc, lumea se va schimba pentru totdeauna”. La Societatea Regală din Londra, unde s-au discutat probleme legate de viața extraterestră, Pope a spus: „Dacă găsim viață extraterestră, iar aceasta este mai mult decât colectarea unui semnal sau căutarea microbilor extraterestre, ei vor fi prietenoși sau vor veni aici să ne distrugă?”

Pope a spus că pentru noi este prea târziu, deoarece oamenii reprezintă „o civilizație detectabilă de zeci de ani, când semnalele noastre de televiziune și radio s-au scurs în spațiu. Orice civilizație capabilă să ne amenințe știe deja despre noi”.

Stephen Hawking. Fizicianul teoretic și cosmolog englez Stephen Hawking a avut câteva lucruri destul de interesante de spus despre extratereștri, înainte de a muri în 2018. Într-un interviu pentru Discovery Channel, fizicianul celebru a spus că un contact cu extratereștri nu poate duce la un rezultat pozitiv pentru oameni. El a spus: „Acești extratereștri avansați vor deveni probabil nomazi care caută să cucerească și să colonizeze orice planete pe care le pot ajunge. Cine știe care vor fi limitele?” Într-un alt documentar Discovery Channel din 2016, el a mai spus: „Dacă extratereștrii ne vizitează, rezultatul va fi același ca atunci când Columb a ajuns în America, ceea ce s-a dovedit a fi un lucru bun pentru nativii americani”.


Lasă un comentariu