Un doctor a avut parte de o „experienţă în apropierea morţii”, a ajuns în iad, dar apoi a fost salvat de doi îngeri


Milioane de oameni din întreaga lume raportează anual că au parte de experiențe în apropierea morţii (Near Death Experience – NDE în limba engleză). Cu toate acestea, datorită naturii controversate a fenomenului, este aproape imposibil să se efectueze cercetări serioase cu privire la ceea ce sunt aceste experiențe și dacă acestea sunt reale. Datorită naturii NDE, singura modalitate prin care pot fi examinate în mod semnificativ este mărturia celor care au experimentat-o, cum ar fi Dr. Rajiv Parti din California.

Doctorul nu a crezut niciodată în experiențele din apropierea morții până când i s-a întâmplat acest lucru. În urmă cu 9 ani, dr. Parti a fost diagnosticat cu cancer de prostată, care l-a făcut să sufere grav. După o serie de operații, a fost internat în spital pentru o intervenție chirurgicală de urgență. În timpul acestei intervenții chirurgicale, doctorul a avut parte de un NDE uimitor.

Dr. Parti descrie senzația când şi-a părăsit corpul și a asistat la ceea ce se întâmpla în sala de operații. „Am simțit mirosul infecției și am auzit tot ce spuneau chirurgii”, a spus el. „Anestezistul a spus o glumă murdară, si, după ce mi-am revenit, i-am repetat gluma”.

Inițial, chirurgii au crezut că dr. Parti a experimentat acest eveniment neobișnuit pentru că nu i s-a dat suficient anestezic, dar Dr. Parti, ca şi expert în anestezie, știa că acest lucru nu a fost cazul, deoarece nu a suferit nicio durere în decursul operației. După ce și-a părăsit corpul și a examinat ce se întâmpla în sala de operații, Dr. Parti a declarat că lucrurile au început să devină chiar mai străine și mai inexplicabile. Apoi, dintr-o dată, dr. Parti a ajuns într-un loc care credea că reprezintă marginea iadului. Acolo, doctorul și-a întâlnit tatăl decedat, cu care a avut întotdeauna o relație destul de tensionată. Cei doi bărbați au avut o discuție aprofundată despre problemele doctorului Parti în viață, cum ar fi medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală. După aceea, tatăl său l-a dus în ceea ce el descria ca fiind un „tunel de lumină”, ​​unde a experimentat „lumina a o mie de sori, care însă nu rănea ochii”.

Acolo, doctorul și-a întâlnit îngerii păzitori, Rafael și Mihail. Dr. Parti spune că cei doi îngeri i-au spus că trebuie să-și schimbe viaţa. Deşi era un doctor bun, din punct de vedere profesional, el nu a arătat prea multă sensibilitate sau compasiune pacienților săi, fiind dominat de instincte egoiste. „Acolo, în acel loc ceresc, cei doi îngeri mi-au dat o nouă direcție, spunând: Acum este timpul să vindeci bolile sufletului: dependență, depresie, durere cronică și cancer”.

Acum, doctorul spune că și-a schimbat complet viața ca rezultat al experienței sale și simte că este misiunea vieții sale de a educa pe alții despre ceea ce i s-a întâmplat. El susține că a devenit o persoană mult mai bună din experiența sa și că a devenit mai deschis la evenimentele spirituale. El are acum parte de meditație profundă, susţinând că a reușit să comunice cu îngerii prin aceste experiențe.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock