Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O fotografie-şoc prezintă fantoma reală a lui Jim Morrison

224

Fantoma lui MorrisonÎnainte de a trece propriu-zis la mica noastră povestire, să facem mai întâi o mică biografie. Cine a fost Jim Morrison? Născut în 1943, şi mort în 1971, la doar 28 de ani, Morrison a fost un cântăreţ celebru, liderul formaţiei rock The Doors. Deşi şi-a luat numele de Lizard King (regele-şopârlă), fiind văzut de fanii săi ca un fel de “zeu spiritual”, totuşi stilul său de viaţă a fost influenţat puternic de alcool şi droguri. De fapt, moartea sa i s-a tras de la o supradoză de droguri, fiind găsit mort de soţia sa, într-o cameră de hotel din Paris. El a fost înmormântat la cimitirul Père Lachaise din Paris, mormântul său fiind vizitat zilnic de zeci şi sute de fani, ca un fel de loc de pelerinaj.

Deşi, Jim Morrison e mort de aproape 40 de ani, totuşi o fotografie a autorului de cărţi de muzică rock, Brett Meisner, arată faptul că liderul formaţiei The Doors încă trăieşte sub forma unei fantome!

În 1997, Meisner se hotăreşte să se fotografieze în faţa mormântului lui Jim Morrison, lucru care nu e tocmai neobişnuit, ţinând cont de faptul că zeci de oameni vin să-l viziteze zilnic. Fotografia, făcută de asistentul lui Meisner, îl arată pe acesta zâmbind, şi cu o mână în buzunar, în timp ce în stânga sa se vede o apariţie fantomatică şi ceţoasă. Această apariţie pare să fie însăşi imaginea cântăreţului decedat.

Această fotografie a fost analizată de experţii în fotografie, al căror verdict a fost clar: poza n-a fost falsificată, iar strania apariţie din stânga lui Meisner este de natură neidentificată.

Orgoni Crystal