Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Universul este un decor înşelător creat de extratereştri pentru noi… Soarele este mult mai aproape şi mai mic decât credem!

 • 269
 •  
 •  
 •  
  269
  Shares

blankCeea ce am să vă prezint în continuare este o ipoteză SF; ideea nu-mi aparţine mie, pare fantastică, probabilitatea ca ea să fie adevărat este ridicol de mică, dar totuşi eu îi acord o şansă şi o prezint.

Ideea este simplă: se presupune că elita conducătoare a lumii („Oculta Mondială”) colaborează de mult timp cu extratereştrii malefici, aceştia din urmă creându-ne lumea pe care o vedem, dar care este, de fapt, o simplă iluzie. Nu există miliarde de galaxii şi sute de miliarde de stele (aşa cum credem acum); totul este doar o iluzie, noi trăind în acvariu, asemenea peştilor, având doar impresia că trăim liberi într-un ocean.

Spaţiul cosmic este de fapt o „perdea holografică” de stele, care în mod intenţionat a fost înfăşurată în jurul lumii noastre, păcălindu-ne şi inducându-ne în minte idei false, dar şi ţinându-ne departe de adevărul brutal, de care n-ar trebui să aflăm niciodată.

Duceţi-vă şi uitaţi-vă la Soare în orice zi luminoasă… e greu de crezut că e atât de strălucitor, de la imensa distanţă de 150 de milioane de kilometri distanţă, aşa cum ni se spune acum. El trebuie să fie mult mai mic şi mult mai aproape de noi, decât suntem învăţaţi că este. În plus, noaptea de ce nu vedem decât câteva mii de stele, şi nu miliarde de stele, aşa cum ni se spune? Căci, dacă am vedea miliarde de stele noaptea, cerul nopţii ar fi la fel de luminos ca cel din timpul zilei.

Comentariu Lovendal: Am să aduc aminte aici de o teoria galaxiilor-fantomă (https://www.lovendal.ro/wp52/teoria-galaxiilor-iluzorii-de-ce-universul-este-mult-mai-mic-decat-credem-noi/), pe care am expus-o într-un articol din mai 2012. Acolo spuneam că Universul e posibil să fie foarte mic, întrucât multe din obiectele cereşti pe care le vedem fiind doar reflexia unui Univers finit.

Revenind la ideea de la începutul articolului, putem aminti două citate celebre care ne duc la ideea că suntem minţiţi şi că trăim într-o lume iluzorie:
* „Pământul este o fermă; noi suntem proprietatea altcuiva.” Charles Fort 1874-1932;
* „Există o mulţime de minciuni, în întreaga lume, şi doar jumătate din ele sunt adevărate”. Winston Churchill 1874-1965

Deci, care e adevărul?


 • 269
 •  
 •  
 •  
  269
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu