Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pigmeii s-au refugiat pe Lună în urmă cu zeci de mii de ani şi au devenit apoi “extratereştri”

67

blankChiar şi O.Z.N.-ologii conservatori au fost tentaţi, de-a lungul timpului, să facă speculaţii despre existenţa extratereştrilor pe lună.

Podul de pe Lună, o iluzie optică?

Deşi respingea mărturiile în această chestiune făcute de persoane aşa-zis contactate, Donald E. Keyhoe, maior în retragere din corpul de aviaţie şi adept de frunte al fenomenului O.Z.N. din anii ’50, s-a referit îndelung la observaţiile făcute de doi astronomi amatori, în 1953, despre ceea ce ei considerau a fi un pod natural mare, care ar fi apărut pe neaşteptate în craterul Mare Crisium. Keyhoe a scris că această apariţie bruscă excludea o explicaţie naturală. Luând în consideraţie observaţiile făcute de-a lungul a două secole despre luminile anormale de pe lună, el a declarat că „pare de netăgăduit existenţa vreunei rase inteligente pe lună”. Ulterior, astronomii au stabilit că „podul” era o iluzie optică.

Pigmeii de pe Lună

Alt scriitor din aceeaşi perioadă, M. K. Jessup, a propus o ipoteză şi mai fantastică. În cartea sa, “Evoluţia situaţiei O.Z.N.-urilor” avansează ideea că Luna reprezintă cheia dezlegării misterului. Cu zeci de mii de ani în urmă (a scris Jessup) rasa pigmeilor, mult mai veche decât alte rase umane, a izbutit să construiască o navă spaţială antigravitaţională, cu ajutorul căreia s-au refugiat pe Lună atunci când cataclismele nimiceau alte civilizaţii avansate, cum au fost cele din Atlantida şi Mu. Pigmeii continuă să ne urmărească din sălaşul lor actual, iar aceasta constituie explicaţia O.Z.N.-urilor şi a „Omuleţilor” care călătoresc cu ele.

Orgoni Crystal