Demonul din Dover, o creatură misterioasă, cu craniu în formă de pepene, ochi portocalii şi braţe lungi


demonul din doverDemonul din Dover este o creatură pretins criptozoologică, văzută de trei ori pe parcursul a 25 de ore în oraşul Dover, Massachusetts (SUA), pe 21 aprilie şi 22 aprilie 1977. De atunci, a rămas un subiect de interes pentru criptozoologi. Demonul din Dover a fost prima dată văzut pe timp de noapte de trei băieţi de 17 ani. Aceştia conduceau prin Massachusetts când farurile maşinii au luminat creatura. Bill Bartlett, şoferul, a declarat că a văzut ceea ce a crezut la început că a fost un câine sau o pisică, dar la o examinare mai atentă şi-a dat seama că era o creatură bizară, cu aspect nepământean, care se târa de-a lungul unui zid de piatră de pe Farm Street.

Bartlett a continuat să se uite la creatură şi a declarat că avea un cap disproporţionat de mare, în formă de pepene, şi ochi portocalii luminoşi, ca marmura sticloasă. Avea braţe lungi, firave şi picioarele cu degete subţiri, pe care le folosea ca să se deplaseze pe trotuar.

Nu avea păr, iar pielea de nuanţa carnaţiei era aspră, descrisă ca fiind asemănătoare cu scoarţa de copac şi şmirghelul. Înfăţişarea creaturii era foarte simplă, fară nas sau urechi, şi nici gura nu a fost observată. Desenele martorilor portretizează capul ca având formă de craniu, formând conturul unui cerc în partea de sus, cu o închidere mai eliptică în partea de jos, unde ar putea fi nasul şi gura.

Alţi martori au susţinut că creatura avea ochi verzi şi piele aparent netedă, gri-albicioasă, 3 metri înălţime şi facea un zgomot de-ţi îngheţa sângele în vene, asemănător cu un ţipăt de şoim combinat cu un sâsâit de şarpe. Dar toţi martorii spun că nu avea urechi, gură, nas sau sex cunoscut.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO