Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Texte vechi de mii de ani menționează nave interstelare care au vizitat Pământul


Omenirea păstrează în Antichitate multe mistere care încă nu pot fi rezolvate. Una dintre principalele enigme este legată de texte de peste 6.000 de ani care dezvăluie prezența navelor interstelare pe Pământ. Ar putea vehicule zburătoare cu tehnologie suficient de avansată pentru a călători în alte lumi să fi vizitat Pământul cu mii de ani în urmă? Sunt cărți care au fost suprimate intenționat din istoria umanității, care vorbesc despre o origine a omului total diferită faţă de cea cunoscută, menționând nave zburătoare și vizitatori din alte lumi.

Cu toate acestea, această origine alternativă a umanității se găsește în cultura indiană antică. În textele sale sunt multe secrete ascunse, despre începutul zilelor noastre. Când vorbim despre cultura indiană, vorbim despre una dintre cele mai extinse și mai bogate istorii de informații de pe planetă. Aceste texte au fost considerate de experți drept una dintre cele mai lungi istorii de pe planetă. Unele din scrieri datează de acum 6.000 de ani, dar care, în mod curios, menționează „vehicule zburătoare” numite Vimanas, care au vizitat India în acea perioadă trecută. Evident, istoricii ignoră total aceste scrieri, considerându-le „fabule”, deşi menționează principii ale aeronauticii actuale. Aceste fapte fascinante se găsesc în special în cartea antică a lui „Vaimanika Shastra” / „Știința aeronauticii”.

Se menționează detalii unice despre aceste vehicule, care foloseau tehnologii avansate. Unii cercetători au considerat „Vaimanika Shastra” ca un fel de ghid, explicând călătoria prin spațiul cosmic. Pentru a înțelege cu adevărat ce este scris în acest text, este necesar să mergeți la unul dintre cei mai mari experți în textele sanscrite, Dr. V.Raghavan, care a scris peste 120 de cărți și 1.200 de articole legate de acest subiect. Raghavan spune că au existat ființe umane care au locuit în alte lumi şi că ființe extraterestre ne-au vizitat Pământ cu mii de ani în urmă.

Însă, există un motiv pentru care acest text antic era atât de revoluționar la acea vreme. El este alcătuit din 3.000 de versuri, distribuit în 8 capitole. Acolo, găsim procese mecanice și aeronautice folosite în zilele noastre, precum și o tehnologie mult mai avansată; se explică, de exemplu, ce sunt dinamurile, cum se foloseste energia solară sau ce este absorbţia termică. În text se menționează și câteva metale necunoscute cu care au fost fabricate navele – soundalika și mourthwika, metale capabile să absoarbă căldura. Raghavam explică, de asemenea, că există o mulțime de date despre construcția mașinilor zburătoare și a armelor fascinante. Aceste informații se găsesc în traducerile „Vedelor”, ale epopeilor hinduse și ale altor texte antice sanscrite.

În ciuda negării istoricilor tradiţionali, mulți alți autori sunt de acord cu Raghavan și cu ceea ce este scris în „Vede” și „Vaimanika Shastra”. Mai mult, alte texte hinduse, cum ar fi „Mahabharata” și „Ramayana”, menționează tot felul de tehnologii necunoscute și uimitoare. Cu toate acestea, hinduismul nu este singura cultură care menționează mașinile zburătoare care au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă. Pe un templu egiptean, la Abydos, vechi de mii de ani, pot fi văzute sculpturi similare cu avioanele și elicopterele moderne. Discuri de piatră canelată au fost găsite și în peșteri situate la granița chinezo-tibetană. Acestea sunt cunoscute sub numele de „Discurile Dropa” și care vorbesc despre o rasă de ființe extraterestre care au venit pe Pământ în nave spațiale în urmă cu 12.000 de ani.


Lasă un comentariu