Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un raport secret CIA a dezvăluit realitatea fenomenelor paranormale: cum un chinez a reuşit să treacă obiecte prin pereţi, cu ajutorul minţii


Din 1978 până în 1995, Agenția Centrală de Informații a Statelor Unite (CIA) a derulat un program secret denumit Stargate. Scopul său a fost acela de a crea o armată de „războinici psihici“ – oameni cu abilități supraomenești, care şi-ar putea folosi puterile lor pentru a manipula lumea fizică.

Când CIA a auzit de un chinez pe nume Zhang Baosheng care pretindea că avea puteri supranaturale, un mare interes a apărut. Zhang Baosheng a susținut că avea posibilitatea de a muta obiectele prin pereți, fără a distruge pereții. El a fost testat, atât în ​​America cât și în China, iar oamenii de știință l-au filmat.

Într-un experiment, oamenii de ştiinţă au pus mai multe pastile într-un flacon sigilat și i-au cerut lui Zhang să le scoată doar cu outerea minţii sale. Zhang doar a privit flaconul: acesta a început, de unul singur, să se zgâlţâie destul de tare, astfel încât pastilele s-au rupt în jumătate. Apoi, dintr-o dată, fără ca sigiliul flaconului să fie rupt, fiecare pastilă a trecut în afara sticlei.

Cercetătorii l-au filmat pe chinez cu o cameră de filmat, la 400 de cadre pe secundă. Când au încetinit filmul, ei au găsit un singur cadru (deci 1/400 dintr-o secundă) în care se observă o pastilă lipită pe jumătate din partea laterală a flaconului, care într-un fel se mişcă prin sticlă, fără a o distruge.

„După această penetrație, structura microscopică și proprietățile obiectelor nu prezintă schimbări observabile“, a scris raportul CIA. „Experimentul a demonstrat că domnul Zhang Baosheng posedă abilități paranormale.“

Sursa (traducerea şi adaptarea): cia.gov


Lasă un comentariu