Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Îngheţata din supermarket care nu se topeşte la căldură timp de 4 zile şi care n-o consumă nicio altă vietate! Ce chimicale au pus în ea!?

175

blankÎngheţata se topește în zilele fierbinți: asta este o lege universală. Sau chiar aşa să fie? Citiţi mai jos următoarea poveste…

Nepotul unei femei din Australia a scăpat afară o înghețată, în căldură, iar timp de 4 zile aceasta nu s-a topit!! Între timp, o companie din Japonia a anunţat că a dezvoltat o înghețată care nu se topeşte, folosind un ingredient secret. Părinții cu copii mici probabil că vor fi încântaţi de acest lucru, pentru că odraslele lor n-o să mai picure îngheţată peste tot, pe bancheta din spate a maşinii, însă noi trebuie să ştim ce fel de îngheţată este aia, care încalcă o lege universală și dacă este în siguranță să o consumi.

Femeia din Australia, pe nume Mary Salter, a observat cum nepotul ei a scăpat o înghețată, care s-a rupt în două: o bucată a aterizat pe o peluză, iar cealaltă pe ciment, în curtea casei ei. Bunica nu a strâns îngheţata, gândindu-se că aceasta va fi consumată de alte vietăţi (pisici / păsări / câini chiar și furnici). Însă, ea a observat că niciuna din vietăţile mai sus amintite nu s-a apropiat de îngheţată şi, mai mult decât atât, aceasta nu s-a topit timp de 4 zile cât a fost cald. De aceea, femeia s-a gândit ce naiba conţine această îngheţată.

Mary Salter a scris pe pagina de Facebook a supermarketului Coles, de unde a cumpărat îngheţata: “Vă rog să explicați de ce, după patru zile, la o căldură de 26 de grade, pe ciment, ingheţata nu s-a topit şi de ea nu s-a atins nicio vietate, nici măcar furnicile, care fug de ea!”

Un purtător de cuvânt al lui Coles a răspuns pentru misterioasa afacere a îngheţatei: “Sandwich-urile noastre de înghețată folosesc tehnici alimentare foarte simple, utilizate în mod obișnuit, care ajută la încetinirea procesului de topire și vă permit să o consumați fără ca aceasta să se topească în mâini. Această tehnică include adăugarea unui agent de îngroşare în îngheţată, creând o structură de tip fagure care ajută la încetinirea procesului de topire”.

P.S. Întrebarea care mi-o pun eu e următoarea: Dacă îngheţata nu s-a topit în 4 zile de căldură, oare când se va topi până la urmă? Ce chimicale au pus naibii în îngheţată de nu se mai topeşte şi nicio vietate nu se atinge de ea!?

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): news.com.au

Orgoni Crystal