O navă spaţială rusească a fotografiat 7 oraşe albe de tip dom aflate pe Venus! Incredibila istorie ascunsă a planetei Venus şi legătura ei cu extratereştrii reptilieni!

  •  
  •  
  •  
  •  

orase domuri pe VenusÎntr-un articol publicat în ianuarie 2011 (Planeta Venus a fost în trecut o cometă ce a bulversat Pământul?) prezentam ipoteza (nu tocmai imposibilă) ca planeta Venus să fi fost în trecut o cometă. De ce spuneam acest lucru? Pentru că vechii indieni, dar şi babilonieni (care erau iscusiţi astronomi) nu au descris deloc cea mai strălucitoare „stea” de pe cerul nopţii, planeta Venus. Mai târziu, grecul Democrit susţinea, dar din păcate fără a argumenta, că Venus este o cometă şi nu o planetă. De asemenea, tradiţiile vechilor locuitori ai Mexicului amintesc de un moment de răscruce din istoria lor, când marele şarpe de foc, Quetzalcoatl, a atacat Soarele, răpind lumina timp de patru zile. Apoi, şarpele s-a transformat într-o stea strălucitoare, care, conform descrierilor, nu poate fi alta decât Venus.

Celebrul cercetător Velikovski a afirmat că acum 10.000 de ani, Polul Nord se afla în insula Baffin, iar Pământul se rotea în jurul unei axe fără înclinare. În consecinţă, clima pe întreaga suprafaţă a Terrei prezenta un aspect aproape uniform, fără excese de frig sau căldură. Apoi, din spaţiu, şi-a făcut apariţia Venus, care, trecând foarte aproape de planeta noastră, a provocat un cataclism de mari proporţii: continente întregi s-au scufundat sau au apărut din valurile oceanelor, munţii s-au prăbuşit, pădurile au ars, o ploaie de meteoriţi şi de foc s-a abătut asupra Pământului, iar polii şi-au inversat poziţiile. Frământările au durat câteva zile.

Bun…această teorie mie mi se pare a fi extrem de interesantă şi, poate chiar adevărată. Am găsit într-o carte în limba engleză citită nu demult o explicaţie şocantă şi incredibilă cu privire la „cometa Venus”. Eu vă expun teoria şi vă las pe voi să trageţi concluziile care se impun.

Extratereştrii reptilieni (din alt sistem solar) folosesc cometele şi asteroizii atât ca arme, cât ca şi nave de transport, pentru a călători între stele. Astfel, se pare că ei ar utiliza un accelerator de raze cu particule pentru a propulsa acea cometă sau asteroid către destinaţie. Ei au dorit să îndrepte o cometă uriaşă de gheaţă către planeta Marte care era locuită în acele vremuri de o specie de extratereştri ostilă reptilienilor. Dar, reptilienii nefiind chiar extrem de avansaţi din punct de vedere tehnologic, au calculat greşit traiectoria. Forţa de atracţie gravitaţională a planetei Jupiter a făcut ca acea cometă să se îndrepte spre planeta Maldek (o fostă planetă situată între Marte şi Jupiter). Cometa a trecut atât de aproape de Maldek, încât planeta, fiind prinsă între forţa gravitaţională a lui Jupiter, a lui Marte şi a cometei, pur şi simplu a explodat, rezultând centura de asteroizi pe care astăzi o putem observa între Marte şi Jupiter.

De asemenea, această explozie a „îndepărtat” atmosfera planetei roşii, lăsând-o cu atmosferă extrem de subţire şi îndepărtând-o de Soare. Însă cometa şi-a continuat drumul în apropierea Pământului. Planeta noastră a avut parte de un cataclism de nivel mondial (o fi potopul lui Noe din Biblie!?), iar cometa, fiind atrasă de gravitaţia Soarelui, s-a transformat în planeta Venus de astăzi. Dar, căldura Soarelui a topit gheaţa de pe cometă, creând o atmosferă plină cu nori pe această nouă planetă. Pământul a fost împins pe cea de-a treia orbită, poziţie deţinută anterior de Marte.

Dar, reptilienii se aflau în interiorul acestei comete de gheaţă, acum planeta Venus… aşa că au ieşit la suprafaţa acestei noi lumi. Ei au construit şapte oraşe de tip dom, unul pentru fiecare din cele 7 grupuri din ierarhia proprie. La mijlocul anilor 80, un cotidian din New York, „Newsday”, a raportat faptul că o probă spaţială sovietică ar fi reuşit penetrarea atmosferei pline cu nori a planetei Venus şi a reuşit fotografierea a ceea ce păreau a fi 7 domuri albe, de mărimea unor mici oraşe (vezi fotografia de la începutul articolului). După o dezbatere mai largă, oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că ele nu reprezintă altceva decât „formaţiuni naturale”. Sigur că da…

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner