Cea mai bizară ştire citită vreodată! Un iranian n-a făcut baie de 60 de ani şi trage dintr-o pipă umplută cu balegă!


iranian fara baieCând am citit această ştire de pe site-ul andrewazzopardi.org, pur şi simplu nu mi-a venit a crede! Chiar există asemenea specimene de oameni?

Un iranian s-ar putea să fi bătut recordul mondial la numărul de ani petrecuţi fără a face baie. Se pare că el stă de cel puţin 60 de ani fără să se fi spălat. Iar agenţia oficială de ştiri iraniană, Iranian News Agency (IRNA), a publicat recent fotografii cu bărbatul de 80 de ani.

În reportajul său, agenţia arată că bărbatul, pe nume Amoo Hadji, trăieşte în satul Dezhgah, din districtul Dehram, al provinciei Fars din Iran. Omul consumă animale moarte, iar cea mai de preţ posesiune a sa o reprezintă pipa, de 5 centimetri diametru, în care se găseşte… balegă de animale! Amoo Hadji trăieşte într-o cocioabă de piatră construită de vecinii săi pentru el şi se odihneşte într-o gaură în pământ ce seamănă cu un mormânt.

Agenţia de ştiri mai spune că, atunci când îi este frig, bărbatul poartă o cască şi îşi aprinde câteva ţigări.

P.S. În viaţa mea, am văzut o mulţime de ştiri bizare, dar aceasta, de departe este cel mai ciudat reportaj pe care l-am citit vreodată! Ce oameni mai trăiesc pe planeta asta… Auzi, să nu facă baie de 60 de ani şi să tragă din pipă umplută cu balegă… Eu mă întreb cum de-a rezistat atâta timp fără baie…


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO