Misterul morţii lui Stephen Hawking, cel mai mare fizician al Ocultei Mondiale


Ştirea de azi dimineaţă, 14 martie 2018, nu m-a bulversat foarte mult, aşa cum s-a întâmplat în cazul unora. Da, a murit Stephen Hawking, considerat ca fiind „cel mai mare fizician al lumii în viaţă”. Deşi nu neg că a fost un mare fizician, totuşi n-o să-l putem compara niciodată cu Tesla sau cu Einstein. Şi, în lume, la ora actuală sunt alţi fizicieni mari, dar mai puţin popularizaţi de mass-media oficială. Oare i s-a acordat o atenţie exagerată lui Hawking doar pentru că era un „fizician strălucit” sau pentru că al său caz, paralizat complet (fără să poată vorbi – o făcea calculatorul în locul său) crea cel mai bine emoţii în rândul publicului?

Precum se ştie, pe acest site am acordat atenţie foarte mare lui Stephen Hawking. În 2017, în acest articol – O teorie incredibilă: celebrul fizician Hawking e mort demult şi a fost înlocuit de un cyborg / impostor? – mă întrebam dacă nu cumva fizicianul e mort demult, fiind înlocuit de un cyborg? Adică, de unde ştim că vorbele sale, emise prin intermediul unui calculator, sunt cu adevărat ale lui şi nu ale altcuiva?

Precum se ştie, la vârsta de 21 de ani, adică în 1963, lui Hawking i s-a pus diagnosticul de „scleroză laterală amiotrofică”, o boală extrem de gravă în urma căreia poţi deveni complet paralizat. Lui Hawking i se dau maximum 2 ani de trăit. Paralizia progresează și, cu timpul, devine complet imobilizat, își pierde vocea și este constrâns să comunice cu ajutorul unui computer sofisticat (conceput special pentru el de un prieten), care poate fi controlat cu mișcări ale capului și globilor oculari, la o viteză de cincisprezece cuvinte pe minut. Dar, iată că Hawking a reuşit să trăiască, până în 2018, încă 55 de ani cu această boală gravă. Adevărul e următorul: nu se cunoaşte niciun caz în lume în care o persoană cu această boală gravă să fi supravieţuit mai bine de jumătate de secol! Ca să vă daţi seama cât de gravă este boala, trebuie să ştiţi că ea e una incurabilă, iar supraviețuirea medie de la debut până la moarte este de 2 până la 4 ani. Aproximativ 10% supraviețuiesc mai mult de 10 ani, dar, de obicei, se consideră că nu se poate trăi mai mult de 20 de ani cu această boală. Majoritatea celor afectaţi de această boală mor de la insuficiența respiratorie.

Aşadar, nu este exclus ca Hawking să fi murit demult, iar în locul lui să fi pus un cyborg / impostor. Astfel, i s-a creat o imagine de „om de ştiinţă celebru luptător” în toată mass-media internaţională. Având o asemenea imagine, se putea implementa mai uşor agenda Ocultei Mondiale, cu temele ei favorite: (1) Nu există Dumnezeu / Creator şi nici suflet (Stephen Hawking crede că viaţa de apoi este un basm…Vai de capul lui!) ; (2) Există încălzire globală (Astrofizicianul Hawking ne ameninţă cu transformarea Pământului într-un iad cu temperaturi de 250 de grade Celsius, dacă nu acceptăm agenda falsă a Ocultei Globale…), (3) Trebuie să acceptăm un guvern unic mondial (Stephen Hawking: “Fără un guvern unic mondial, tehnologia ne va distruge”. O nouă dovadă că fizicianul e omul Ocultei Mondiale…). A naibii coincidenţă, dar cum se face că toate mesajele transmise de Hawking în spaţiul public se potrivesc ca de minune cu mesajele implementate de Oculta Globală? Mai credeţi în coincidenţe?

Nu ştiu care este adevărul, iar tot ceea ce am expus mai sus sunt doar simple ipoteze. Dar, oricare ar fi adevărul, dacă într-adevăr Stephen Hawking a murit azi, 14 martie 2018, un lucru e cert: ar fi greu să spunem „Dumnezeu să-l ierte”, pentru că marele fizician s-ar supăra…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO