Cea mai ciudată imagine cu Hitler: dictatorul german îmbrăcat într-un kimono japonez! Wtf…!?


Hitler-KimonoAtunci când ne uităm la poze cu Hitler, îl vedem de obicei în costume militare serioase, purtând nelipsita zvastică. Foarte rar, Hitler a pozat altfel. De exemplu, l-aţi văzut vreodată pe dictatorul german în tricou? Sau în costum cu cravată? Hitler avea un mesaj de transmis naţiunii germane, iar acesta conţinea două lucruri nelipsite: zvastica şi armata.

Dar, conform unui articol de pe site-ul britanic express.co.uk, s-a descoperit o fotografie rară în care Hitler apare îmbrăcat într-un… kimono japonez! (vedeţi imaginea din stânga articolului). Da, este un kimono şi nu îmbrăcăminte de dame, aşa cum ar putea părea la prima vedere. Ar fi şi culmea ca Hitler să se fi pozat în aşa ceva…

Cum de s-a fotografiat Hitler în kimono japonez, mai ales că dictatorul nu era cunoscut ca fiind iubitor al altor culturi? Nu se ştie în mod exact, dar se speculează că poza a fost realizată pentru a comemora pactul dintre Germania nazistă şi Japonia imperialistă, pact semnat pe 25 noiembrie 1936.

Oricum, pare tare ciudat să-l vedem pe Hitler îmbrăcat într-un kimon japonez…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO