Un obiect gigantic necunoscut şi misterios, de mărimea planetei Jupiter, se ciocneşte de Soare şi apoi ricoşează


Un uriaș şi misterios obiect necunoscut a fost observat îndreptându-se către Soare, de către sonda spaţială NASA SOHO (Solar and Heliospheric Observatory), cea care este specializată în observaţii asupra Soarelui.

Mulţi se întreabă ce-ar putea fi, pentru că obiectul gigantic are o formă ciudată (ca 3 inele semitransparente) şi este atât de mare încât ar putea fi comparat cu mărimea planetei gigantice Jupiter, cea mai mare din sistemul nostru solar. Imaginile capturate de SOHO indică faptul că obiectul ciudat se izbeşte de suprafaţa Soarelui, ricoşează şi apoi se îndepărtează de astrul nostru ceresc.

Dar, ce este mai ciudat din toate acestea o reprezintă reacţia Soarelui, care, la doar câteva momente după impact, pare să devină mai luminos, ca şi cum această ciocnire l-a afectat cu adevărat.

Toată această analiză a impactului a fost realizată în februarie 2017 de către „Paranormal Crucible”, utilizatorul de pe YouTube specializat în detectarea OZN-urilor. El s-a folosit de imaginile obţinute de la SOHO. În comentariul său de pe YouTube putem citi următoarele: „Un obiect necunoscut incredibil a fost surprins pe suprafaţa Soarelui. Obiectul este imens, de mărimea planetei Jupiter. Această filmare de la NASA confirmă posibilitatea existenţei unor extratereştri giganţi care pilotează nave spaţiale gigantice în sistemul nostru solar? O înregistrare cu adevărat convingătoare, oricare ar fi această anomalie bizară”.

Mai jos puteţi vedea câteva capturi cu obiectul bizar:

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO