Site de secrete, stiinta si metafizica

Misterioasa piatră Roswell: cheia către o altă dimensiune?

1 148

Găsirea unei pietre nu este ceva neobișnuit. Le vedem tot timpul… unele pot fi frumoase și le putem colecţiona.

Dar piatra din acest articol este una specială, fiind descoperită în Roswell, în apropierea de locului de prăbuşire al unei nave extraterestre, în anul 1947. Piatra ciudată a fost găsită de către un bărbat în vârstă de 56 de ani, pe numele de Robert L. Ridge, în 2004 şi pare a fi cu adevărat o descoperire unică.

Potrivit domnului Ridge, atunci când a descoperit piatra, aceasta era acoperită de noroi; când a luat piatra acasă pentru a fi curățată, el a constatat că acesta era chiar mult mai bizară decât a crezut iniţial. Roca era perfect netedă și rotunjită; de asemenea, se pare că această piatră avea nişte simboluri misterioase pe ea, care se aseamănă foarte mult cu “cercurile din lanurile cu cereale” de pe Pământ.

Având în vedere proximitatea pietrei de locul de la Roswell, ar putea fi aceasta produsă de extratereştri? Potrivit domnului Ridge, aspectul pietrei face aproape imposibil ca un astfel de obiect să fie una naturală, având originea pe planeta Pământ. Unii dintre cei care au văzut această piatră cred că ea a fost lăsată de către extratereştri ca un mesaj pentru oameni.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie