Chiar a fost găsită o broască gigantică, de mărimea unui om, în cel mai misterios lac din lume – Lacul Titicaca din Peru?


Ceea ce vedeţi în cadrul acestui articol, este cu adevărat incredibil – parcă ar fi desprins din filmele SF. O broască gigantică, de mărimea unui om, a fost scoasă din Lacul Titicaca (Peru) şi apoi expusă.

Potrivit unor rapoarte, localnicii au văzut foarte des ceva uriaș plutind în apă. Creatura misterioasă a fost observată și pe uscat. Dar cine a prins și fotografiat uriașa broască rămâne un lucru necunoscut, neexistând deocamdată informații suplimentare.

A fost această fotografie „photoshopată”, adică falsificată, pentru ca broasca să pară cu adevărat uriaşă? E posibil şi versiunea asta…

Titicaca este poate cel mai misterios lac din America, întrucât există o legendă că o navă extraterestră s-ar fi prăbuşit în lac, iar de acolo s-au ridicat la suprafaţă extratereştrii ce au fondat civilizaţia incaşă. Există, de asemenea, mai multe poveşti referitoare la acest lac, şi anume că el ar conţine oraşe subacvatice şi bogăţii; o echipă de arheologi subacvatici care au participat la expediţie ce a început în 2013 a descoperit un număr mare de artefacte din diferite epoci, atât din perioadă incaşă cât şi din cea pre-incaşă. Citiţi mai multe AICI: Ce ne ascunde lacul Titicaca, lângă care s-a format cel mai vechi oraş din lume? Artefacte uluitoare se găsesc pe fundul acestui lac!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO