Chiar a fost găsită o broască gigantică, de mărimea unui om, în cel mai misterios lac din lume – Lacul Titicaca din Peru?


Ceea ce vedeţi în cadrul acestui articol, este cu adevărat incredibil – parcă ar fi desprins din filmele SF. O broască gigantică, de mărimea unui om, a fost scoasă din Lacul Titicaca (Peru) şi apoi expusă.

Potrivit unor rapoarte, localnicii au văzut foarte des ceva uriaș plutind în apă. Creatura misterioasă a fost observată și pe uscat. Dar cine a prins și fotografiat uriașa broască rămâne un lucru necunoscut, neexistând deocamdată informații suplimentare.

A fost această fotografie „photoshopată”, adică falsificată, pentru ca broasca să pară cu adevărat uriaşă? E posibil şi versiunea asta…

Titicaca este poate cel mai misterios lac din America, întrucât există o legendă că o navă extraterestră s-ar fi prăbuşit în lac, iar de acolo s-au ridicat la suprafaţă extratereştrii ce au fondat civilizaţia incaşă. Există, de asemenea, mai multe poveşti referitoare la acest lac, şi anume că el ar conţine oraşe subacvatice şi bogăţii; o echipă de arheologi subacvatici care au participat la expediţie ce a început în 2013 a descoperit un număr mare de artefacte din diferite epoci, atât din perioadă incaşă cât şi din cea pre-incaşă. Citiţi mai multe AICI: Ce ne ascunde lacul Titicaca, lângă care s-a format cel mai vechi oraş din lume? Artefacte uluitoare se găsesc pe fundul acestui lac!


Lasă un comentariu