Poate Luna efectiv „să fugă” pe cer, încălcând toate legile fizicii?


Iată o întâmplare bizară la care a fost martor un bărbat, în luna august 2006, în orașul Yangon, Myanmar (Birmania). El povesteşte următoarele:

* Era într-o noapte plăcută de august, cerul era senin, fără nori în apropiere.

* După câteva clipe, a ieșit Luna. Vorbeam cu prietenii mei, apoi am auzit pe cineva spunând că Luna arată ciudat. Cu toții ne-am oprit din vorbit și ne-am uitat la cer. Da, Luna arăta oarecum ciudat, deoarece culoarea era una de galben strălucitor, ca şi cum cineva a pus un bec galben în interiorul Lunii.

* Apoi, deodată, Luna s-a mișcat ca un Soare aflat la apus. Eram în partea stângă a clădirii, unde Luna a apărut pentru prima dată, apoi Luna a călătorit în partea dreaptă a clădirii. S-a întâmplat totul atât de repede, încât oamenii alergau din partea stângă a clădirii spre partea dreaptă a clădirii pentru a vedea ce se întâmplă. Tot ce pot spune este că Luna s-a mișcat foarte repede; apoi Luna a dispărut fără urmă. Pur și simplu a dispărut total din vederea noastră. Nu erau nori sau clădiri în faţa noastră, așa că eram cu toții confuzi cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Până în ziua de azi, am fost cu toții surprinși de acel eveniment. A fost un fel de eveniment meteorologic sau altceva?

Foarte interesant e faptul că într-un articol din 2015 – După un cutremur, „Luna” efectiv a fugit pe cer, încălcând legile fizicii! Iar totul s-a întâmplat în România! Ce explicaţii avem? – povesteam cum în anul 1793, în Ţara Românească, într-o străveche cronică se povesteşte, la fel, cum Luna a luat-o efectiv la fugă, părând că încalcă nişte legi fizice.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO