Poate Luna efectiv „să fugă” pe cer, încălcând toate legile fizicii?


Iată o întâmplare bizară la care a fost martor un bărbat, în luna august 2006, în orașul Yangon, Myanmar (Birmania). El povesteşte următoarele:

* Era într-o noapte plăcută de august, cerul era senin, fără nori în apropiere.

* După câteva clipe, a ieșit Luna. Vorbeam cu prietenii mei, apoi am auzit pe cineva spunând că Luna arată ciudat. Cu toții ne-am oprit din vorbit și ne-am uitat la cer. Da, Luna arăta oarecum ciudat, deoarece culoarea era una de galben strălucitor, ca şi cum cineva a pus un bec galben în interiorul Lunii.

* Apoi, deodată, Luna s-a mișcat ca un Soare aflat la apus. Eram în partea stângă a clădirii, unde Luna a apărut pentru prima dată, apoi Luna a călătorit în partea dreaptă a clădirii. S-a întâmplat totul atât de repede, încât oamenii alergau din partea stângă a clădirii spre partea dreaptă a clădirii pentru a vedea ce se întâmplă. Tot ce pot spune este că Luna s-a mișcat foarte repede; apoi Luna a dispărut fără urmă. Pur și simplu a dispărut total din vederea noastră. Nu erau nori sau clădiri în faţa noastră, așa că eram cu toții confuzi cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Până în ziua de azi, am fost cu toții surprinși de acel eveniment. A fost un fel de eveniment meteorologic sau altceva?

Foarte interesant e faptul că într-un articol din 2015 – După un cutremur, „Luna” efectiv a fugit pe cer, încălcând legile fizicii! Iar totul s-a întâmplat în România! Ce explicaţii avem? – povesteam cum în anul 1793, în Ţara Românească, într-o străveche cronică se povesteşte, la fel, cum Luna a luat-o efectiv la fugă, părând că încalcă nişte legi fizice.


Lasă un comentariu